2777
2789

حدودا دوسال پیش من تو اینستا خوندم جمعه اخر ماه رمضون اگه یه ایه از یه سوره)ایه و سوره رو یادم نیس( رو بنویسی و روبرو در ورودی اویزون کنی خونه دار میشی. 

خب ما خونه داشتیم اما دست و پامون تنگ بود 

منم گفتم  امتحان کنم ببینم‌چی میشه 

نوشتم و حدودا بعد سه ماه بابا تصمیم گرفت طبقه بالا دوتا خواب بندازه و همون سال ساخت.

پارسال اخر تابستون نشستم سوره یوسف نوشتم و گذاشتم یه جا و دی ماه یه جا استخدام شدم.

پارسال قبل از سال تحویل یه دفتر برداشتم نوشنم 

من امسال رانندگیم‌خوب شه 

من امسال تو فلان شرکت کار کنم 

من امسال تو فلان شعل حرفه‌ای بشم.. 

حالا چیشد؟ 

من بخاطر رفتن به سرکار تو همون شرکت مجبور شدم پشت فرمون بشینم و الان رانندگیم خوب شده. الان تو همین شرکت همون شغل رو به‌ طور حرفه.ای دارم ادامه میدم ..

خواستم بگم فرقی نداره بشینی خط قران رو به نیت چیزی ک‌میخای بنویسی 

یا فارسی و دل بنویسی 

ولی حتما بنویس ک‌ه بهش میرسی.. 

چند وقت پیش به یه نفر پول دادم سوره احزاب به نیت ازدواجم نوشت که هیچ تاثیری نداشت

مطمئنم اگ خودم تو دفتر بنویسم یا سوره احزاب بنویسم نتیجه بهتری میگیرم...

تو چی تاحالا همچین تجربه‌تی داشتی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم سوره احزاب رو نوشتم گذاشتم تو کوزه تو کشوی لباسام ولی دریغ از یه خواستگار کور و کچل 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

نوشتن یعنی  به قانون جذب ایمان داشتن

این همان قدرت تلقین وافکار تو که به وسیه قانون جذب هرچیزرو که فکر کنی وتلقین کنی باخودت شک نکن به سمتت میاد 

حالا میخواد خوب باشه چه بد 

من خودم بارهابوده فکر منفی میکردم اگه اینطور بشه چی اگه نشه چی .... به ولله قسم عینه چیزی شد که هی فکر  وتلقین میکردم باخودم

اگر تو هرخواسته ای رو داری بنویسی وجنبه مثبتشو نگا کنی وباخودت بگی وایمان داشته باشی که این چیز اتفاق میوفته قطعا اتفاق میوفته شک نکن 

چه تاپیک خوبی 🤩خوشحالم براتون

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

@hana20025    

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
از هیچی حاجت نگرفتم لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

صلوات فرستادم💚

اگه دوست داشتی حاجتت بگو  و بگو چه کارهایی کردی و نتیجه نگرفتی شاید کسی راهنمایی داشته باشه