2777
2789
عنوان

اگر بفهمین خواستگارتون رو درآمد شما حساب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب دختر خوب شما اصلا نباید همچین کیس هایی رو راه بدی با انقدر پول داری که اصلا برات مهم نیست و فقط م ...

خب به ما گفته بودن ماهی 30، 40 درمیاره. پسرا پررو شدن. آخه با ماهی 8 تومن میشه زندگی کرد؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
بندازش بره الان واقعا ۸ تومن برای دانش آموز هم کمه مگه اینکه مسائل مالی رو مهم ندونی

مگه میشه مهم نباشه. ما خودمون معمولی ایم ولی دیگه 8 تومن باورپذیر نیست. اونم تو تهران

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
ردش کن شغلش چیه ؟

والا اول گفته بود واسه خودش کار میکنه. الان میگه شاگرد مغازه س!

با هشت تومن که تو روستا هم نمیشه زندگی کرد چه برسه تهران ! خودتم که درآمد ثابت نداریپس هیچی !

اصا موندم طرف عقل معاش داره یا نه

اصا موندم طرف عقل معاش داره یا نه

از این که بگذریم اولش در مورد شغل و درآمدش راست نگفتن!

صداقت خیلی مهمه

منم ۳۶ سالمه و مثل تو مذهبی و خیلی ساده م

ماها چون با پسرا معاشرت نداشتیم یه خواستگار سر و زبون دار که میاد زود تحت تاثیر قرار می گیریم

اینم سر و زبون خوبی داره ولی به قول تو عقل معاش نداره