2777
2789
عنوان

فاز کسایی که با خانواده سه نفره ی خودشون یلدا میگیرن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 169 پست
😂😂قضاش رو هم نمیتونیم بجا بیاریم چون کسی نیس 😵‍💫🥴

پس جزو والضالین میشی و اعمال امشبت قبول نیست

بیچاره حالا باید گریه کنی

😆😆😆😆😆😆

شوخی کردما 

منطق استارتر خیلی سم بود 

یه جوری حق به جانب گفت که من ناخودآگاه شمردم الان چند نفریم ببینم قبول میشیم یا باید تک ماده کنیم 

دلتون همیشه خوش

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خالم زنگ زد مثلا دعوت کنه گفتیم خونه خودمون راحت تریم

خوب  کردی

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
یه کم تاریک تر شد میرم مردم دزدی جمعیت شب یلداییمون بیشتر شه

منم میام😂

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
خوش به حالت🤦🏻‍♀️🤣

واقعانم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یلدا دو نفر کم داریم 

دو نفر بیاد حرکته 

یلداااااااااا مستقیم با ماشین بخاری دار

نبووووود؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بریم ماسک بزن یه کیسه بزرگ هم با خودت بیار

گونی؟😂😂

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
پس جزو والضالین میشی و اعمال امشبت قبول نیستبیچاره حالا باید گریه کنی😆😆😆😆😆😆شوخی کردما منطق است ...

😂😂😂

متوجه شوخیتون شدم😁😁آی اَم زرنگ.

استارتر یک مقدار عجیب فتوا داد😆کرک و پر و پشم و برگ همه رو ریختوند.

دل شما و نزدیکان شما هم خوش و سراسر شادی و اینا❤️❤️

بلد نیستم خوب ازین حرفا بزنم😅😅

..

مهم دل خوشه عزیزم...شاید باشم کسایی که عزیزانشون شب یلدا یا تو مناسبت ها دیگه کنارشون نیستن هیچوقت هم برنمی‌گردن...الان خانواده خودشون رو تشکیل دادن اونوقت دیگه نمیتونن شاد باشن با خانواده کوچیک خودشون جشن بگیرن واسه دل خودشون شاد باشن....لطفا قضاوت نکنیم هرکس هرطور خوشحال میشه خوشحال کنه چه تنهایی چه با دوستان چه با فامیل و خانواده هرکس از یه جمعی لذت می‌بره....دلتون خوش باشه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰