2777
2789
عنوان

کسی هست کنکور زبان داده باشه

113 بازدید | 23 پست

من دهم انسانیم اما بیشتر به زبان انگلیسی علاقه دارم میخوام به صورت تخصصی بخونم و جداگانه کنکور بدم  برای فرهنگیان در کنارش کنکور انسانی رو هم میخوام بدم کسی میتونه راهنماییم کنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا زوده برا فرهنگیان بخونی

من امسال کنکور زبان ثبت نام کردم اما سال قبل نه

ولی میتونی از مبتکران استفاده کنی ببرای زبان ،دقیق نمیدونم

گفتم شیتئ بهت کمک کنه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
زبانم قوی نیست تازه میخوام شروع کنم ولی به شدت به زبان علاقه دارم حس میکنم به هیچ یک از درسای انسانی ...

اگه دهمی هستی وقت هست

برو کلاس از الان شروع کن پس

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

زبانم قوی نیست تازه میخوام شروع کنم ولی به شدت به زبان علاقه دارم حس میکنم به هیچ یک از درسای انسانی ...

علاقه داری برو دنبالش چون حتما موفق میشی. من بعد لیسانس رفتم دنبال زبان. خوبه اما دیره واقعا

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
دخترداییم تجربی بوده تخصصی هم نخونده از طریق همین کتابای مدرسه دبیری زبان قبول شده

نه نمیشه اینطوری چون اصلا مطالب کتاب نیست خارج از کتاب باید برای کنکور زبان بخونی دایره لغات هم از الان باید بالا بری در حد کتاب قبول نمیشی 

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

اگه میخوای کسب درآمد کنی ازش کلاس های بیرون بهتره کنکور زبان واقعا سخته از طرفی باید رتبه سه رقمی بیاری تا رشته خوبی قبول بشی

چطور بود سخته؟

برای من اوکی بود. خیلی وقت بود که زبان میخوندم

اون موقع من زبان تخصصی رو ۷۵ درصد زدم ۲ تا متن رو نرسیدم بزنم درصدم اومد پایین 

سطح زبان خیلی خوبی میخواد 

در کنارش برای کنکور انسانی بخون فقط زبان نزن