2777
2789

10 متر زمینم ارزش داره کلا خاک ارزش داره...البته با سند رسمی و قانونی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میتونی که باز وام بگیری یا طلا بخری خلاصه جمع کنی بذاری روش تو محله بهتر همون چهل، پنجاه متری بگیری

راستش فرهنگ مردم اون محل هم مهمه

جای خیلی افتضاح هم خوب نیس زیاد

مخصوصا اگه بچه کوچیک داری

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
مجردم

مث منی پس

منم آرزومه 

پس یکم دیگه طلا جمع کن بتونی محله بهتر بگیری

یکم فرهنگشون بهتر باشه

البته من شهرشمارو نمیشناسم فدات

خودت بهتر میدونی

ایشالله بهترینا نصیبت

مث منی پسمنم آرزومه پس یکم دیگه طلا جمع کن بتونی محله بهتر بگیرییکم فرهنگشون بهتر باشهالبته من شهرشم ...

ببین الان تا عید طلا بره بالا قیمت خونه ک ثابت نمیمونه اونم میره بالا حتما

بعدم حداقل ۳۰۰میلیون لازمه تا محله بهتر بتونم بگیرم خب این ۳۰۰میلیون ۳سالم بیشتر طول میکشه ک جمع کنم ک تا ۳ سال دیگه همه چی چن برابر شده

برا کسی خوبه ک بتونه وام بزرگی بگیره ک من نمیتونم

ببین الان تا عید طلا بره بالا قیمت خونه ک ثابت نمیمونه اونم میره بالا حتمابعدم حداقل ۳۰۰میلیون لازمه ...

پس همونو بچسب تا از دستت در نرفته

اینو بخری خودش پیشرفت بزرگی تو این تورم و بدبختی

بعدا جمع میکنی بهترشو میخری ایشالله

سنداشون همش قولنامه ایه

نه سند رسمی بخر

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
اخه سنداشون قولنامه ایه میگن خطرناکه

به تجربه میگم قولنامه ای نخری سنگینتری

ما خونه ای که بیس ساله توشیم، بابای طفلی هفتادساله م، از پارسال داره میره دنبال سند، بعد اون همه حرص و جوش که بهمون دادن، از این اداره به اون اداره، یه کارشناس میاد، بعد میگن نه باید یکی دیگه م بیاد ، بعد میگن فلان اداره سی دی تو گم کرده برو پیداش کن، خلاصه بعد یه سال رفت و آمد، حرص و جوش، نزدیک ده میلیون هزینه کردن، برگشتن گفتن زمینتون مال دولته😐

زنگ زدن بابام اصلا بیا صحبت کنیم زمینتون مال دولته از دست ما کاری برنمیاد

دیگه بابام گفت بیخیال سند بشیم تا همینم ازمون نگرفتن

توبه کردیم ملک بدون سند نگیریم....