2777
2789
عنوان

کیا بخاطر قهر بودن یلداشون زهر مار امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 49 پست

دقیقا منم حال هیچی رو ندارم.شوهرم دو روزه باهام سرسنگینه سر مادر خونه خراب کنش میگه بزار چند روز بیارمش در صورتی که مادرش،حتی جواب سلامم نمیده خودمم باردارم و کار خیاطی هم میکنم 

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘                     (کاربری دست دو نفره)
چرا اینجوری ان مردا. چجوری یلدا بگیرم؟ واسه خودم میوه و اجیل بچینم تنها بشینم پاش؟ همش دلم اونور. آخ ...

نه منظورم قبل ازاین ناراحتیا بود توکه میدونی اینجوریه اصا حرف خانوادتو نباید پیش میکشیدی 

میگفتی امسال توخونه خودمون یلدامیگیریم ازاین همه دلخوریا جلوگیری میکردی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب خاهر بی درکی داری حالا چشه با شوهر تو

کلا از وقتی خونشو داده رهن اومده خونه بابام سر مسائل ریز و درشت دعوا دارن باهم. دقیقا هم با حاملگی من یکی شد. یه ردز خوش نذاشتن برام

مامانم با فامیلای خودش خیلی جور نیست فامیلای پدریمم هر کی برای خودش یلدایی داره و البته خیلیم باهاشو ...

حق داری عزیزم. میفهمم چی میگی. چون اون جمع همیشه هستن. آدم دوست داره بره تو یه جمع بزرگتر تو این روزها

واااا همسرش که استارتر بچشو بارداره مراعات نمیکنه بعد خواهر مراعات کنه؟؟؟

منظورم اینه خواهر باید دلسوز باشه به خاطر رابطه خواهری هم شده کوتاه بیاد نه که خودش بره پی خوشبش خواهرشو از همه چی بندازه 

چرا اینجوری ان مردا. چجوری یلدا بگیرم؟ واسه خودم میوه و اجیل بچینم تنها بشینم پاش؟ همش دلم اونور. آخ ...

اسنپ بگیر برو یا زنگ‌بزن شوهرت بیاد ببرتت

بعدا حسرت میشن این لحظه ها

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

اگه خواهرت مقصره نرو تا بفهمه پشت شوهرت هستی و باید به خاطر تو هم که شده احترام شوهرتو نگه داره

والا خودمم نمیفهمم مقصر کیه. کلا خواهرم اهل رئیس بازی درآوردن. تو خونه بابام کسی باهاش کار نداره ولی وقتی میاد خونمون. وسایلو جا به جا میکنه. پرده هارو میکشه. راجع به همچی نظر میده. آخرین بارم من دندونم آبسه کرد. یهو اومد خونمون اصرار زنگ بزنم اورژانس. اروژانسم اومد کاری نکرد. بعد من اومدم به شوهرم خبر بدم. گوشی و از دستم کشید گفت جهت اطلاعت خواستم بگم زنگ زدم اروژانس. توهم نمیخواد بیای هرکار لازم باشه میکنیم خودمون. شوهرمم اومد خونه گفت هروقت کمک کسی و خواستیم خودمون اطلاع میدیم. اونم لباس پوشید قهر کرد رفت

دقیقا منم حال هیچی رو ندارم.شوهرم دو روزه باهام سرسنگینه سر مادر خونه خراب کنش میگه بزار چند روز بیا ...

اسم ما خانوما بد در رفته وگرنه ۹۰ درصد مردا بچه ننه هستن. کاریشونم نمیتونی بکنی

منم حال خیلی بدی دارم امسال.  اومدیم خونه مامانم اینا ولی شوهر نازک نارنجیم سر یه دلخوری کوچیک از من چنان سرسنگین شده که دلم میخواد فقط برم و از این‌محیط دور شم. اخلاق گندش اینه که وقتی بینمون حرفی پیش بیاد با همه سرسنگین میشه و عالم و آدم‌میفهمن

یلدای دو نفره می‌گرفتین!این مردی که میگی قراره تا آخر عمر پشتیبان و همراهت باشه نه خواهر و...پدربزرگ ...

منم پشت شوهرمم. ولی اینکه مامان بابامم به ناحق همش خودشون و میندازن وسط و آتیشش و زیاد میکنن کل زندگیمو تحت شعاع قرار میده. یسری اومدن کلی با ما دعوا کردن. دو ساعت بعدش خواهرم با خنده اومد خونمون گفت مامان بابامون یه چیزیشون میشه ما که قهر نیستیم😐