زیتون_پرورده_اصل مدیر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 33144 عنوان خانومای متاهل و بزرگسال لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 27 پست ببینید من خیلی سر درنمیارم از چیزای تخمک و....ببخشید اینو میپرسماگه دو سه روز به موعدمون مونده باشه و رابطه پرخطر داشته باشیم امکان بارداری هست؟تخمکی مگه وجود داره اصلا که بخواد لقاح بده؟پس چرا تو تقویم پریود زده احتمال بارداری پایین؟چرا صفر نزده؟ با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨 دیروز | 17:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 33144 سلام زیتونی .خوبی؟آشتی کردید با این اوصاف 😍😁 سلام عزیزمآره دوست شدم باهاش فعلا😂 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
دختر_زیبا_اردیبهشت عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 34 سلام عزیزمآره دوست شدم باهاش فعلا😂 به به تا باشه از این دوستیا😁😉
خورشت_آلوچه عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 3574 سلام عزیزم خوبی شما گفتید قندتون ۱۲۰ بودببخشید علائم داشتید؟ آزمایش قند ۳ ماهه ام دادید؟ من ازمایش دادم ۱۰۰ بود ولی علائم رو دارم🥲🥲🥲🥲
زیتون_پرورده_اصل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 33144 سلام عزیزم خوبی شما گفتید قندتون ۱۲۰ بودببخشید علائم داشتید؟ آزمایش قند ۳ ماهه ام دادید؟ من ازمایش د ... سلام عزیزمقند ۱۰۰ علائم خاصی ایجاد نمیکنه آخه تا جایی که میدونممن اون زمان تغییرات وزنی رو داشتم صرفاتکرر ادرار و.... داری؟ با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
خورشت_آلوچه عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 3574 سلام عزیزمقند ۱۰۰ علائم خاصی ایجاد نمیکنه آخه تا جایی که میدونممن اون زمان تغییرات وزنی رو داشتم صرف ... پس یعنی قند من بیشتره؟😭😭😭عفونت ادرار دارم که تو نت نوشته لود اونایی که قندشون بالاست عفونت ادرار میگیرن شما قند ۳ ماهه دادید؟
زیتون_پرورده_اصل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 33144 پس یعنی قند من بیشتره؟😭😭😭عفونت ادرار دارم که تو نت نوشته لود اونایی که قندشون بالاست عفونت ادرار ... نه عزیزم نمیدونم بیشتره یا نهقند ۳ ماهم ندادمولی کلا باید آزمایش بدی اگه میخوای بدونی قندت چندهنه عفونت ادرار ربطی به قند بالا نداره الزاما با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
خورشت_آلوچه عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 3574 نه عزیزم نمیدونم بیشتره یا نهقند ۳ ماهم ندادمولی کلا باید آزمایش بدی اگه میخوای بدونی قندت چندهنه عف ... آزمایش دادم ۱۰۰ بود شما چند ماه رعایت کردین؟ اگه کسی مثلا ۱ ماه رعایت نکنه خب ممکنه پیش دیابت تبدیل به دیابت یشه؟ بعد الان قندتون چنده
barbiii28 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 279 کاندوم پاره شد بعدش من از اورژانسی خوردم هم ال دی اما گرفت من شنیدم اورژانسی و آل دی همو خنثی میکنن
به_سوی_خوشبختی عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4004 من شنیدم اورژانسی و آل دی همو خنثی میکنن ارهه همین بود خدایا هزاران مرتبه شکرت❤
زیتون_پرورده_اصل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 33144 آزمایش دادم ۱۰۰ بود شما چند ماه رعایت کردین؟ اگه کسی مثلا ۱ ماه رعایت نکنه خب ممکنه پیش دیابت تبدیل ... والا یادم نیس دقیق چون مال چند سال پیشه،ولی من چن ماه هم متفورمین خوردم هم رعایت کردمنه به این سرعت که تبدیل نمیشهالان ۸۳ ام با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
خورشت_آلوچه عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 3574 والا یادم نیس دقیق چون مال چند سال پیشه،ولی من چن ماه هم متفورمین خوردم هم رعایت کردمنه به این سرعت ... به نظرتون جواب ازمایش تامین اجتماعی دقیقه؟ یا برم کلینیک خصوصی؟ شما تست قند هم گرفتید؟
زیتون_پرورده_اصل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 33144 به نظرتون جواب ازمایش تامین اجتماعی دقیقه؟ یا برم کلینیک خصوصی؟ شما تست قند هم گرفتید؟ آره دقیقهنه همون fbs فقط با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
خورشت_آلوچه عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 3574 آره دقیقهنه همون fbs فقط خیلی ممنون عزیزم🥲🥲🥲🥲دعا کن واسه منم دیابت نباشه😭😭😭😭😭