2777
2789
عنوان

برادر بدجنس

106 بازدید | 13 پست

بچه ها داداشم ازم ۶سال بزرگتره من ۱۶سالمه خیلی بد اخلاقه و فضوول بهم میگه سریال ترکی نگاه نکن اینستا نرو .....اگه غذا دیر آماده بشه عصبانی میشه لباساشو می‌شورم اتو میکنم کاراشو می کنم ولی اصلا قدر نمی دونه میگه وظیفت هست بابام میگه بهش احترام بذار ولی من اصلا نمیتونم جوابشو ندم بهم میگه از مدرسه زود بیا غذا درست کن منم بدون استراحت زود ناهار درست میکنم 

میرم حموم میگه زود بیا بیرون چیکار می‌کنی اون تو 

اصلا نمی‌ذاره تو آسایش باشم چی کار کنم که دلش نرم بشه 

جوابشو هم اگه ندم خیلی تو دلم می مونه خیلی مغروره 😭

😭😭

هر چی توبخوای 

مشکل از داداشت نیست ، مشکل از فرهنگ غلطیه که تو خونتون حاکمه ، به جای اینکه بابات بزنه تو دهنش میگه احترام بذار ، چ توقعی داری ؟

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن وسط پا....چه بیشعوره تقصیر مامان و باباته رو دارش کردن من بودم پار....میکردم اصلا خوشم نیومد 

توام غذا درست نکن نشور و اینا مگه نوکرشی؟ خودش چلاغه؟ چلاغ هم بود وظیفه مادر و پدرش بود نگهداریش نه تو

هیچ کاری براشون نکن تامام 

عزیزم تو الان فقط وظیفه ات در خوندن هست

ببین اگه میخوای راحت بشی  راحش اینه که برای خودت هدف تعیین کن  ،براش تلاش کن بیکار نباش مدام درس بخون کم کم دست از سرت برمیداره

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
چه جوری متوجهش کنم اگه که کار نکنم براش بیشتر عصبانی میشه

کم‌کم، مثلا یه بار که اینجوری کرد فقط نگاهش کم، اما با دلخوری... و یه کم کم توجهی کن، مثلا ۱ روز باهاش سر سنگین باش، نگاهش نکن.

کم‌کم...

کم‌کم، مثلا یه بار که اینجوری کرد فقط نگاهش کم، اما با دلخوری... و یه کم کم توجهی کن، مثلا ۱ روز باه ...

اصلا باهاش حرف نمی‌زنم نمی خندم فقط سوال می‌پرسه جواب میدم 

۲ماهه

هر چی توبخوای