2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من دیدم طرف ۱۵۵ شوهرش ۱۸۰ زیاد داریم تو فامیل مهم شانسه

به قد خو نیست واقعا ولی دو طرف هم باید بهم بیان نمیشه خیلی قدش بلند باشه یا من خیلی کوتاه باشم گناه ک نکرده بیچاره اون مرده 

اینجوریم کوتاهی من بیشتر نشون داده میشه 

هرچی قسمت باشه همون میشه

واییی🤣

میبینی اخلاقش خوبه بچسب بهش خواهر 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
تا کجاش میشم به نظرت خیلی حساسم تو قد نمیدونم چرا🥲

چون قد خودت رو کوتاه می‌دونی اعتماد به نفست رو از دست دادی.

تنها چیزی که بعد از چندوقت زندگی براتون کم رنگ میشه (نمی‌گم بی اهمیت میشه) همین ظاهرتون هستش.

به قد خو نیست واقعا ولی دو طرف هم باید بهم بیان نمیشه خیلی قدش بلند باشه یا من خیلی کوتاه باشم گناه ...

خب میان مگه به قد هست 😂😂بابا میگم خود پسرا ۱۸۰ ولی گفت زن قد کوتاه میخوام بخدا بعضی ها ریزه و میزه دوست دارند عجیب نیست که

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

برام عجیبه تاحالا ندیدم و نشنیدم همچین چیزی...😐ما همه دنبال قد بلندن تو خانوادمون🙃

😐😐چطوری نشنیدی والا من هزار بار دیدم هم بیرون هم تو خانواده سلیقه ای هست دخترا اره کلا قد بلند ولی پسرا نه من اکثرا دیدم میگن دختر کوتاه باشه 😂😂بخدا ۱۵۵

مهم شانسهههه الان خواهر خودم ۱۷۰ شوهرش ۱۷۵ 😐😂ولی مورد دختر ۱۵۵طرف۱۸۰ 

🤣🤣🤣🤣عزیزم عاقبت بخیر باشن انشاالله یه خوبشم نصیبم بشه اگ قسمتم باشه

انشالله 😍😍🫶🍰نگران نباش ما قد کوتاه ها شانس داریم به جاش بخدا من که مطمعنم 🥳😂

اره منم دل خوش اینم 😅بخدا میگم این قد رو ازم گرفتی در ازاش چی میخوای بهم بدی؟

ولی من خوشم میاد کیوت و بغلی 😍😍🍰♥️انشالله هر چی میخوای بهت میده 😁