خیلی دلم میخاد برم توی جمع دختر و پسر مست کنیم و برقصیم و شاد باشیم اما زندگی من افسرده خونس
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
از پارتی هایی که افراد ناشناخته دور هم جمعن خوشم نمیاد احساس امنیت ندارم ،ولی پارتی دوستانه مثلا تولد کسی باشه و.. که رقص و ایناهم باشه با همسرم رفتم مجردی هم یه بار با خواهرم رفتیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم تو از رابطه ی قبلی پشیمونی ک چرا انقدر گناه کردی حالا باز افتادی به فکر و مستی و پارتی
چ بگم همش افسردگی همش بدبختی تو زندگیم هیچ وقت تا ب حال مسافرت نرفتم هیچ وقت تا ب حال عروسی نرفتم مهمونی نرفتم تو کل عمرم دلم میخاس کمی شاد باشن
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
معمولا همه جفت میرن خب منم با ی دختر میرم میگم لزبینم ک کسی سمتم نیاد تهش