2777
2789
عنوان

خواهرم همه رو برای شب یلدا دعوت کرد ولی منو دعوت نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 62 پست
بابام اینا.خواهر کوچیکم.

ببین بعضی‌ها عادت دارن یه نفر رو سطل آشغال خودشون کنن. تمام دردها و انرژی منفی خودشون رو رو سر اون استفراغ کنن و بعد برن دنبال خوشی

تو هم اگه عاقل باشی قهر نکن. فقط وقتی میزنگه اینقدر بی محلش کن و سرد باش که سمتت نیادو بره دنبال کارش

ریما بهت توهین کرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا چرا عزیزم ؟

از بچگی اذیتم میکرد تیکه حسادت خواستگارامو می‌پروند یا انقدر عشوه میومد که جذبش میشدن بعد میگفت دوست پسرت هوس بازه یا پشتم حرف می‌زد یا مامان بابامو علیهم پر میکرد بازم بگم؟ کلا حسادت شدیدی بهم داشت 

علت داره عزیزم بیخودی که این کار رو نکرده باید بپرسی علت این ناراحتی چیه

وقتی بچه بودیم دعوا میکردیم.شاید الان واسه ی اونا ناراحته.شما خواهر داری؟ وقتی بچه بودین دعوا نمیکردین؟

وقتی بچه بودیم دعوا میکردیم.شاید الان واسه ی اونا ناراحته.شما خواهر داری؟ وقتی بچه بودین دعوا نمیکرد ...

اره عزیزم دارم 

ولی همه ی خواهرا بچه که بودن با هم دعوا میکردن 

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

اره عزیزم دارم ولی همه ی خواهرا بچه که بودن با هم دعوا میکردن

آره.ولی خواهرم اینارو کینه کرده.دلیل کار الانش رو نمیدونم.ولی گاهی میگه یادته بچه بودیم دعوا کردی تو منو زدی؟ حالا اون موقع من هشت یا نه سالم بود.