2777
2789
عنوان

شب یلدای من 🙄

216 بازدید | 30 پست

سال پیش همین موقع ها اینجا نوشتم شب یلدا نداریم 

امسالم مثل سال پیش تازه بدتر 🙃

چون مامانم داره باهممون دعوا میکنه عصبانی شده به زمین و زمان و ما. فحش میده  منم اومدم تو اتاقم گریه کنم 

شما ها یلدا چیکاره این؟ مهمونی دعوتین یا نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاهر شوهرم دعوت کرده برا دخترش یلدایی میارن دامادش اینا ولی نمیرم حاملم لباسامم تنگ شده چیزی ندارم چند دیقه پیشم دل درد شدم تازه یکم اروم شده میترسم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

دعوت خونه مادر 

عزیزم مادرا هم حتما مشکل داره

برو بیرون یکم خرت وپرت بخر و بیار دور هم بخورید و بازی کنید و بخندید 

حتما نباید دیزاین باشه و شلوغ پلوغ 

ب مادرت هم کمک کن شام سبک درست کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ن عزیزم منم بدتر از خودت .... متاهلم با شوهرم قهرم .باردارم تکو تنهام ....

چقد منی تو یه هفتس ماشینمون تعمیرگاه بود دیروز گرفتیمش از دیشب شوهرم دوستاشو برداشته رفته بیرون نیم ساعت پیش اومد طلبکار که تو چته من چیکار کردم زن حامله از دیشب تنهام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم قهرم با همسرم. شبم میریم خونه مامانم. حتما میخاد قیافه بگیره اونجا آبرومو ببره

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

من که هشت،نه  ساله ازدواج کردم  همیشه چه مناسبت باشه چه نباشه تنهام

شوهرم تایم کاری که سرکاره که هیچ

وقتیم میاد فوری میزنه تنها بیرون  

امرزم تعطیل بود  از صب تا الان بخدا نیومده

من هرشب دلم میگیره  ولی شبای مناسبتی که تنهام بیشتر

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
چقد منی تو یه هفتس ماشینمون تعمیرگاه بود دیروز گرفتیمش از دیشب شوهرم دوستاشو برداشته رفته بیرون نیم ...

شوهر رفیق باز  زنو داغون میکنه

منم یکیشو دارم

افسرده شدم

نه منو میخواد نه بچه هارو

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
چقد منی تو یه هفتس ماشینمون تعمیرگاه بود دیروز گرفتیمش از دیشب شوهرم دوستاشو برداشته رفته بیرون نیم ...

چرا اینجورین ؟ولی واقعا کاش کاش کاش من مشکل تورو داشتم ....من دیرو فهمیدم شوهرم پیش دیابت داره و دنیا رو سرم خراب شذه ک بچم باید غصه های ک من سر بابام خوردم سر باباش بخوره استرس کوری چشم و...

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا اینجورین ؟ولی واقعا کاش کاش کاش من مشکل تورو داشتم ....من دیرو فهمیدم شوهرم پیش دیابت داره و دنی ...

والا نمیدونم ،عزیزم انشالا سلامت باشن پیش دیابت فقط رژیم رعایت کنه چیزی نمیشه حتی امکان بهتر شدنشم زیاده به رژیمش دقت کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر رفیق باز زنو داغون میکنهمنم یکیشو دارمافسرده شدمنه منو میخواد نه بچه هارو

مال من حالا یه زبون داره مارو از لونه میکشه بیرون بچه هامونو خیلی دوست داره راهم میره به من میگه دوست دارم ولی تا وقتش ازاد میشه یا پولی دستش میاد سریع میره پیش دوستاش دیوونم کرده از وقتی حامله شدم دوسه بار نهایتن رفتیم بیرون اون نه درست حسابی تو ماشین دور زدیم برگشتیم اصلا یه بغضی تومه هی میخام گریه کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40