2777
2789
عنوان

عروس پرو و مفت خور

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 73 پست
آره آدم با فرهنگ هرجا بره کمک میدهولی خب اینم قبول کن آدم وقتی مهمون دعوت میکنه دیگه دیگه همه چیز رو ...

اخه اینجور روابط رو از نزدیک دیدم احتمالا شهر کوچیک هستن مثل ما نیازی به دعوت نیست کلا یلدا یا شب های دگ عروس ها بی دعوت میان پس دیگه اگه کمک نمیکنن واقعا بی فرهنگ هستن و باید دمشونو قیچی کرد 

emtehanejabr.blogfa.com           برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

والا ما قبلش از عروسمون انتظار نداریم بیاد کمک اما بعد اینکه میادم مثل مهمون فقط میشینه و میخوره و م ...

اشکال نداره فداتشم

شما هم رفتین همین کار رو کنید

نزار اون سه بار بیاد،شما یه بار

یه بار اومد، یه بار برین

بلاخره یا یاد میگیره کمک بده یا همونجور که خودش رفتار میکنه شما هم رفتار کنید که بدونه عواقب کارش چیه.

من خواهر خودم میاد خونم کار نمیکنه،میرم خونه اش دست به سیاه و‌سفید نمیزنم که بدونه تنهایی کار کردن سخته.

ولی خب چه میشه کرد؟ زوری که نمیشه،مهمونه بلاخره

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه اینجور روابط رو از نزدیک دیدم احتمالا شهر کوچیک هستن مثل ما نیازی به دعوت نیست کلا یلدا یا شب ها ...

آره اگه رفت و‌آمد زیاده و بی دعوت میان واقعا بده که کمک نده و بشینه که بقیه کارا رو کنند

چرا فک میکنید عروس مهمونه عروس جزو خانوادس غریبه نیست ک سالی ی بار باید دیدنمون هر شب خونه مامانمن

👌👌👌

چطور وقتی که سفره پهنه و همه چی به راه میشه مثل دختر وقتی که کار هست میشه غریبه

کی گفته عروس مهمانه و مادرشوهروخواهرشوهر میزبان؟

من اصلا داداش ندارم ولی خودم عروسم و خواهرشوهر دارم

وقتی مادرشوهرم دعوتی داره من از دخترش بیشتر کمکش میکنم

اون بنده خدا چه گناهی داره که واسه ۱۵ نفر بپزه و بشوره

قبلا وقتی خونه مادرشوهرم دعوت بودیم جاریام فقط واسه خوردن میومدن بعدازغذاهم سفره پهن بود و اونا همش حرف میزدن 

منم یه بار گفتم خانما خودمون خوردیم خودمونم باید جمع کنیم پاشین جمع کنین وقت واسه حرف زدن هست از اون سری زودبلندمیشن جمع میکنن

الان خونه ی مادرشوهرم که دعوتیه غذادرست کردن و کشیدن غذا با منه جمع و شستنش بابقیه

خوب نیاد من که دعوت نکردم میاد یک هفته و دو هفته میمونه ،از بچگی یادمه همیشه رفت و آمد ما با فامیل ...

شاید همسرش که برادر شماست دوست داره با پدر و مادرش رفت و‌آمد کنه،یا مامان و بابا تون ازشون توقع دارند بیان.

من خودم خواهر کنکوری داشتم،مامانم رک میگفت نیا تا زهرا درسش رو بخونه، نمیرفتم،ناراحتم نمیشدم

ولی اگه خودشون توقع دارند بچه هاشون بیان،همسرش هم دوست داره رفت و آمد کنه دیگه اسمش مفت خوری نیست،اونا هم مثل شما بچه هاشون اند و حق دارند

شاید همسرش که برادر شماست دوست داره با پدر و مادرش رفت و‌آمد کنه،یا مامان و بابا تون ازشون توقع دارن ...

کنکور من و خواهرم از دست ای رفت و امدها نابود شد 

زندگیمون هم تحت تاثیرش قرار گرفت کلا روح و روانمون نابود شد

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
شاید همسرش که برادر شماست دوست داره با پدر و مادرش رفت و‌آمد کنه،یا مامان و بابا تون ازشون توقع دارن ...

متاسفانه پدر و مادرم نگفتن 

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
متاسفانه پدر و مادرم نگفتن

خب پس باید حد و حدود رفت و آمد تون رو خانواده تون با داداش تون مشخص کنند.

عروس که تو خونه شما کاره ای نیست،واسه اینکه ناراحتی هم پیش نیاد باید پدر و مادرتون‌به داداش تون بگند که بیشتر از یکی دو بار در ماه نیان هم از لحاظ مالی و هم آرامش بیشتر از این نمیکشیم

عروس گرفتید یا کلفت؟

چرا توقع های بیجا دارید آخه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اتفاقا خیلیم دلش میاد عاشق مهمونیه میگ من دوس دارم یکسره برم جایی ولی کسی نیاد خونم

ول کن اینجا سرزمین عجایبه تو نی نی سایت خواهر شوهر حق هم بگه باز طرف عروسن یه چیز چرتی یاد گرفتن از تنبلیشون یا حرصشون میگن عروس خونه مادر شوهر کار نکنه اما من نمیدونم این وسط انسانیت چی میشه که چند نفر مثل چی کار کنن بعد عروس بیاد کوفت کنه بره هر انسانی در هر جایی که میره وظیفه داره مسولیت خودش رو به عهده بگیره هر جایی چرت هم نگین 

عزیزم شما برای مامانت کار کردی نه برای ایشون پس برات مهم نباشه 

بعدم بستگی داره  به رفتار شما هم منم دیشب یلدایی خونه مادرشوهرم رفتم از بعدازظهر همه کارارو کردم ولی چه فایده آخرش اعصابمو ریخت بهم اومدم خونه گریه کردم ولی شوهرم کلی معذرت خواهی کرد و گفت تکرار نمیشه