2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره هیچ جا بریم میگه چشم میخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست
نمیشه که ادم خودشو و بچه هاشو قایم کنه که چشم نخوره. لباس درست نپوشه که چشم نخوره. پس دکتر مهندسا ب ...

چی بگم این برا منم مشکل بزرگیه به سختی باهاش کنار میام وقتی میرم مهمونی خونه فامیل مامانم من باهم اینجوری نیستم با کسایی که حس خوب ازشون نمیگیرم اینجوری ام همیشه هم دعوا دارم با مادرم متاسفانه ، و جلو خاله هام واقعا میگم اصلا لباس نو نمیپوشم چون بدم میاد حسودن لباس تکراری می‌پوشم ولی بیرون میرم باشگاه میرم اعتقادی ندارم غریبه چشم بزنه ، فقط فامیل که چشم می نه و دوست

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
یادحرف یکی از خاستگارام افتادم گفت گردنبند برات نمیخرم دوس ندارم کسی به بهونه نگاه کردن اون به گرد ...

چه خواستگار سمی داشتی 😄😄 جدی اینا آدمو چی فرض میکنن؟

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیامبر (ص)گفته ک بیشترین مرگ و میر امتم از چشم زخمه......چشم زخم واقعا بده و خدا نکنه کسی گرفتارش بشه...همیشه صدقه بدین آیت الکرسی وچهارقل و اذکار بخونین...و ب خدا پناه ببرین ....و زندگیتونم ب خودتون سخت نکنین 

شیرینی چه ربطی به چشم خوردن داره 🤣🤣 چقدر ساده ای تو 

هیچکس با پذیرایی کردن از مهمون چشم نخورده پس شوهرت خسیسه یا مشکل داره ..

کسی که از چشم زخم بترسه نهایت به زنش میگه توی مجازی عکسمونو نذار استوری اینا .. یا سر تیپت ارایشت یکم نظر میده که زیاد تو چشم نخوره 

حالا من خودم میعیارم اصلا طلا نیست فقط بدم از زرنگیش اومد

همین دیگه، اصلا از دروغ متنفرم مثلا اگر راست و حسینی میومد میگفت نمیخوام پول به گردنبند بدم دردم به دلم بود

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️