2777
2789
عنوان

فقط منم که هیچ حسی به شب یلدا ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست

من هم امسال اولین شب یلدای متاهلیمه 

و غم انگیز ترین شب یلدای عمرم 

مثل بادبادکی که نخش از دست دختر کوچولویی رها شده باشه و تو آسمون پرسه میزنم غمگینم 

اصلا ذوقی ندارم براش 

تو دوره پی ام اس هم هستم 

شایدم دلیلش همین دوره پی ام اسم باشه 

ذوقم کوره

مثل آب نبات های قرمزی که زیر پاها له شده باشن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرشب هرمهمونی که ببینم ب پسرام داره خوش میگذره اونشب اون مهمونی برام یلداس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چ عجب یکی شبیه خودم پیدا شد منم اصن حوصله ندارممممیه بخشیش از بی پولی و تنهاییه فک کنم

😍😍😅

دقیقا این دوتا مورد رو من دارم😂 بخصوص تنهایی خیلی بده 

شب یلدا فقط واسه اوناست که تو عقدن و تازه عروسن 😂

چرا دوست نداری من خودم با تجملات و ریخت پاشای اضافی موافق نیستم ولی دور همی رو دوست دارم ما تو مهمون ...

ماهم امشب دورهمی داریم ولی دوست ندارم واقعا شب یلدای امسال رو دوست ندارم سالای قبل ذوق و شوق داشتم

امسال انفولانزا گرفتم خیلی زشت شدم

منم هستم

دعوتا رو ندید گرفتم

میخام تنهایی سر کنم

شام مورد علاقمو پختم 

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚
ان شاءالله خوب میشی فردا حتما برو دکتر طی دوروز خوب میشی من چند ماهه پیش سرماخوردگی داشتم دکترم یه ش ...

من چشمام عفونت کرده 

ورم و اصلا یه حالت غیرطبیعیه زشتی گرفتند

میخوام برم امشب دکتر