2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخی چه خوشحال شدهفک کنم این مفید ترین تامیک نی نی سایت بود که کاربرا راهکار درست دادن و باعث شدی به ...

اررره خداشاهده من تازه ازون کینه ب دل گرفته بودم و اونو مقصر میدونستم. اینجا کمک بزرگی بهم کردین

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

گاهی مدل خانواده ها هم فرق می کنه ،شما یک حرفی تو خانواده تون زیاد زده میشه و ورد زبونتونه ،ولی واسه خانواده همسرتون مثلا اون حرف قفله 

توی تکه کلام ها و حرفهاتون خیلی دقت کنید ،بخصوص توی چت ،چون حالت نوشتار خشکه ،حالت‌های چهره نداره و فرد بخوبی درک نمی کنه منظورتون رو ،و البته چت موندگاره،سنده 

یک بازبینی و تامل قبل از حرف زدن و تایپ کردن لازمه برای شما 

معلومه شوهرتون متشخصه

خوب شد؟

کاش عذر خاهی نمیکردی 

دگ فهمید چطوری همیشه حرف بزنه ک روت جواب بده 

اسم جدایی اورد سریع معذرت خاهی کرذی از نظرش

دگ کاراشو منتظر باش ک حرف از جدایی دوباره و سه باره بزنه 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک قیمت مناسب 💙

کاش عذر خاهی نمیکردی دگ فهمید چطوری همیشه حرف بزنه ک روت جواب بده اسم جدایی اورد سریع معذرت خاهی کرذ ...

نه عزیزم من اون ادمی نیستم ک قبول کنم اون روند رو  اینبار مقصر من بودم

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊