2777
2789
عنوان

اتاقم با خواهرم یکیه دارم دیوونه میشممم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 23 پست
مامان بابات میدونن این دوست پسر داره ؟خیلی حرکت کثافتیه ولی اگه نمیدونن با این تحدیدش کن که بهشون می ...

میدونن بابا انقدرم باهاش حرف زدن و بعضی وقتا دعوا کردن وقتی فهمیدن فایده ای نداره دیگه بیخیالش شدن خیلی هم  از این موضوع ناراحتن چون اون پسره هم یه گوساله به تمام معناست

بابا خیلی باهاش جدی برخورد کردن مامان بابام ولی اصلا هر سری پرو تر میشه دیگه مامانم از دعوا میترسه چ ...

آخه اصلا امکان نداره 

پدر و مادرت حتما زیاد لی لی به لالاش گذاشتن اینجوری شده

مجبور کن پدر و مادرت رو که خودشون با خواهرت اتاق و شریک شن تو برای درس اتاق تکی میخوای

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونن بابا انقدرم باهاش حرف زدن و بعضی وقتا دعوا کردن وقتی فهمیدن فایده ای نداره دیگه بیخیالش شدن خ ...

یه حرکت مظلومانه پس باید بزنی تا اینا دلشون بسوزه بهت کمک کنن

سعی کن بری بشینی تو هال یا یه گوشه از اتاق مامان و بابات یا اتاق کاره هر روز وقتی تو چشمی درس بخونی و زندگیو این بار برای مامان بابات سخت کنی جای خواهرت به اونا بگی ساکت دارم درس میخونم ،  یه تایم اینطوری کلافشون کنی پرچم خواهرتو میارن پایین 😂

آخه اصلا امکان نداره پدر و مادرت حتما زیاد لی لی به لالاش گذاشتن اینجوری شدهمجبور کن پدر و مادرت رو ...

به خدااااا نه اصلا این طوری نیست فقط اون بشر خیلی پرووو عه هممون از دستش روانی شدیم

مامانمم خیلی حساس شده داد و بیداد میشه حالش بد میشه و خواهرمم همش با داد به چیزی که میخواد میرسه مامان بابامم اینو میدون ولی هرچی بهش میگن داد نزن نمیفهمه همیشه سر دعواها موضوع اصلی وسط داد زدنای خواهرم گم میشه از بس همه بهش میگن داد نزن یادمون میره دعوا درباره چی بود

به خدااااا نه اصلا این طوری نیست فقط اون بشر خیلی پرووو عه هممون از دستش روانی شدیم مامانمم خیلی حسا ...

وای خدایا چقدرر سخته جدی اه 

مجبوری پس خودت از اتاق بیای بیرون 

هرجا تونستی برو درس بخون 

اصلا برو تو هال 

دیگه اونجا پدر مادرت باید رعایت کنن بخاطر تو

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

یه حرکت مظلومانه پس باید بزنی تا اینا دلشون بسوزه بهت کمک کننسعی کن بری بشینی تو هال یا یه گوشه از ا ...

همه این کارارو کردم دلشونم به حالم میسوزه ولی چیکار میتونن بکن تا به خواهرم چیزی میگن اون شروع میکنه به داد و بیداد کردن به خاطر همین داد زدنای این بشر خودم یه آدم استرسیی شدم که حتی از حرف زدنای عادی خواهرم با مامان بابام میترسم میگم الان دعوا میشه 

چرا خواهرت اینجوریه؟مشکل روانی داره؟

شاید😂

ولی مامانم میگه از بچگیش همین قدر آدم جیغ جیغویی بوده انقدر همیشه سروصدا میکرده که من شدم یه آدم درون گرای بدبخت که حتی میترسم نارحتی و خوشحالیم بروز بدم

همه این کارارو کردم دلشونم به حالم میسوزه ولی چیکار میتونن بکن تا به خواهرم چیزی میگن اون شروع میکنه ...

غلط کرده بگیر موهاشو بکش بزن تو دهنش دعوا راه بنداز فکر کرده کیه  😂