2777
2789
ینی یه لحظه خوشحالن یه لحظه غمگین یه لحظه بداخلاق یه لحطه خوش اخلاق و..

اهااا مرسی    

شوهرم ک هر صدسال ی بار میخنده زیاد نیس 

خودم هستم... 

ی دیقه خوشحال ی دیقه افسرده ی دیقه نا امیدددد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار نشسته بودیم توی ماشین بحثمون شد سرم داد زد کلی ازم گله کرد و ... بعد پنج دقیقه داشت قربون صدقم میرفت

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

ببین بحث قهرو اینا نیست😂متوجه نشدی چی گفتم

خب این طبیعیه به نظرم به کسی میگن مودی که سریع حالتش تغییر می‌کنه نمیدونه با خودش چند چنده و نمیتونه تصمیم قطعی بگیره این‌که‌بعد دعوا دلتنگ‌باشی طبیعیه

خب بگو دقیقه به دقیقه فازت عوض میشه یا هفته ای؟ خخخ

😂😂😂😂

ثانیه ای

ممکنه وقتی دارم باهات بحث میکنم دو دقیقه بعدش بشینم باهات بخندم چون دلم اینجوری میخواد

یا اینکه قهر کنم ولی یادم بره عادی شم فورا

بگم یه چیزی میخوام ولی بعد نظرم عوض شه

فاصله بین خوش اخلاق بودن و پاچه گرفتنم دو ثانیه اس

دیگهه فعلا همین

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

من هستم گاهی نارحت گاهی شاد

مثلا کسی که به یکاری یا سرگرمی ۵ روز علاقه داشته باشه دیگه بره سراغ ی چیز دیگه و اونو ول کنه مودی هس؟

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
مثلا رفتارش چجوریه بیشتر توضیح بده لطفا

ببین یهو عصبانی میشه ک میخواد طرفو بکشه یهو ی جوری رفتار میکنه ولش کنی قلبشو در میاره میده طرف ردیه کلا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مثلا کسی که به یکاری یا سرگرمی ۵ روز علاقه داشته باشه دیگه بره سراغ ی چیز دیگه و اونو ول کنه مودی هس ...

نمیشه گفت صد در صد مودی ولی خب شاید طرف از اون کار خوشش نیاد 

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

ماهم اونجوری هستیم کل خانواده ولی این اسمش اخه میگن دوقطبی ادم میترسه من خودم اینجوری بیشتر دوست دار ...

ینی مثلا ی بار یکیو زیاد پیکرش باشی فرداش دوست نداشته باشی باهش حرف بزنی؟

ببین یهو عصبانی میشه ک میخواد طرفو بکشه یهو ی جوری رفتار میکنه ولش کنی قلبشو در میاره میده طرف ردیه ...

وایی دقیقا شوهر منو توصیف کردی