2777
2789
عنوان

فک میکنم شب یلدا رو زیادی دارن بزرگ جلوه میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست

هر کس یه عقیده ای داره از جشن های باستانی ایرانم یه نوروز ک یلدا مونده چه اشکالی داره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

حرف دارا و ندار نیست،

شورشو‌دراوردن،عکس یلدایی گذاشته بودن ،خانما دراز کشیده رو زمین بین انار و کتاب حافظ،

اصلا دیگه نمیدونن با خودشون چیکار کنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما باید لباس سیاه بپوشیم بریم مسجد روضه بخونن گریه کنیم؟

کسی نگفت شما روضه بخون گریه کن 

حرفم با کساییه که امشب رو یه جشن بزرگ میدونن یه سر به اینستا بزنین تا متوجه بشین منظورم چیه 

میشه برای حل مشکلاتمون، خوشبختی ، موفقیت و عاقبت به خیری خودم و خانوادم سه تا صلوات بفرستی ؟🥰 عاقبت بخیر بشی قشنگم❤

دیزوز خود اخبار میگفت قیمت اجیل شب یلدا با قیمت پارسال یکیه ولی قدرت خرید ۷۵درصد کم شده پس ندارن مرد ...

حالا حتما باید اجیل خرید هرکی داره بخره هرکی نداره نخره همیشه دنیا همین بوده ما العا نخریدیم

عزیزم کلأ افراط و تفریط تو هیچی خوب نیست

اون که اره صددرصد 

ولی قبول کنیم که ایران با اون همه جشن و یادبود فقط ی عید و یلدا ازش مونده چرا اجازه فراموش شدنش رو بدیم؟

نمیگم تجملات باشخ ولی ی دورهمی ساده چرا نباشه؟

یلدا بزرگ هست نیاز به بزرگ کردن نداره البته از نظر غیر ایرانیا اینجوریه 

سنت اصیل ایرانیه هویت ایرانیاس حتما هم نباید خیلی تشریفاتی برگزار بشه هرکسی در حد جیبش امشبو با خانوادش خوش میگذرونه 

منم فکر میکنم  این روزا بعضیا به شدت کار میکنن رو کمرنگ کردن ایین ایرانیا 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

خیر عزیزم زیادی بزرگ نمیکنن این شب زیادی بزرگ هست از خودش، منتهی با ول خرجی خرابش میکنن.

عید نوروز و شب یلدا هر دو در ایران به یک اندازه بزرگ هستن و مهم. شما یک تحقیق بکن از منابع انگلیسی زبان حتی این قدیمی ترین سنت باستانی هست. و کریسمس مسیحیان و عیسی مسیح کاملا کپی شده از این عید کهن ایرانی هستن که به دوران ماقبل زرتشت میرسه. حتی تزیین درخت کاج و سرو از رسوم ایرانیان بوده که مسیحیان چون دینشون هیجی نداشته و از شیوع ایین ایرانی در اروپا واهمه داشتن تمام شعاعر اون رو دزدیدن و به عیسی نسبت دادن. تمام اناجیل صد تا 200 سال بعد از عیسی با انواع تحریف از ایین ایران باستان نوشته شدن. و کریسمس یک دزدی بزرگ هست از سنت ایران. این جشن به بزرگی نوروزه و فقط هدفش جمع شدن و تخمه شکستن و ولخرجی نیست. هدف این جشن تولد نور و پیروزی نور بر تاریکی هست 

کسی نگفت شما روضه بخون گریه کن حرفم با کساییه که امشب رو یه جشن بزرگ میدونن یه سر به اینستا بزنین تا ...

‍ ما جز اونایی هستیم که یلدا برامون جشن بزرگیه ولی تو اینستا هم نیستیم اهل بریز بپاش هم نیستیم 

پس فاقد اهمیته حرفات 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
خیر عزیزم زیادی بزرگ نمیکنن این شب زیادی بزرگ هست از خودش، منتهی با ول خرجی خرابش میکنن.عید نوروز و ...

همون دیگه اون هدفه عوض شده الان هدف شده خودنمایی

میشه برای حل مشکلاتمون، خوشبختی ، موفقیت و عاقبت به خیری خودم و خانوادم سه تا صلوات بفرستی ؟🥰 عاقبت بخیر بشی قشنگم❤

متاسفانه چی بگین در فرهنگ ایرانی خودنمایی نشده؟ شما فقط یک مورد نام ببرید که ایرانی ها درش خودنمایی نکنن؟ یکی با ازدواج یکی با جهیزیه یکی با مجلسش یکی با طلاهاش یکی با ماشینش... متاسفانه فرهنگ کشور ما خراب شده فکر میکنن هرکار کنن باید فرو کنن تو چشم دیگران و خودنمایی کنن. اصل از جشن ها و آداب فرهنگ ما نیست این ذات هاست که خودنما شدن. 

خیر عزیزم زیادی بزرگ نمیکنن این شب زیادی بزرگ هست از خودش، منتهی با ول خرجی خرابش میکنن.عید نوروز و ...

درود بهت تعریف خیلی قشنگ و درستی کردی🤩🤩🤩

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

یلدا به کنار باز میگی اسم جشن روشه من میرم مجلس ختم و تشیع جناره میبینم اکثرا باز برای خودنمایی و لباس انجنانی و کلی طلا از سروگردن اویزون و با ارایش مجلسی اومدن که مشخصه رفتن ارایشگاه و موها رو شنیون هم کردن. 

‍ ما جز اونایی هستیم که یلدا برامون جشن بزرگیه ولی تو اینستا هم نیستیم اهل بریز بپاش هم نیستیم پس فا ...

الان اینکه شما اینطور نیستی دلیل نمیشه بقیه اینطور نباشن خودنمایی و تظاهر شده کار یه عده عقده ای 

حرفام اتفاقا اهمیت داره و شما فاقد توان درک منظور بنده هستید

یلدا به کنار باز میگی اسم جشن روشه من میرم مجلس ختم و تشیع جناره میبینم اکثرا باز برای خودنمایی و لب ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️