2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو که خوبی. طرف من 39 سالشه. فهمیدم ماهی 8 تومن درمیاره! شوک بهم وارد شده. طرف شما جای پیشرفت نداره؟ ...

واقعا نمیدونم نمیتونم آینده رو پیشبینی کنم مثل چی میترسم نمیدونم چ غلطی کنم😞

نظامی

حیفه به نظرم. شغلش رسمیه. همه چی رو در نظر بگیر

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

من که ازینکه رفتم تو خانواده ضعیف خیلی خوشحال نیستم.... خانواده خودمم ضعیف بودن .... شوهرمم معمولی داره...

ولی ۷ ماه چیزی نیست فک میکنی فرصت داری بهانه بیار بهم بزن ... جوابشو دیر بده ...سرد بشو بعد یماه کات کن....

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

یعنی تو ۷ ماهه الان‌فهمیدی ..چقد راحت میگی نمیتونم هم بزنم مگه خودت دوستش نداری ..گذاشتی ۷ ماه گذشته ..همه چیز مادیات نیست ..من خیلی وقتها با کمترشم زندگی کردم ..ازدواج مجددم کردم شوهرسابقم خونه داشت ماشین داشت وضعشم خوب بود ولی چه فایده دوستش نداشتم برعکس شوهرالانم که عاشقشم ..همیشه مادیات خوشبختی نمیاره ..اگه مادیات برات مهمه بهتر به وابستگی اون پسر فک نکنی همین اول راه جدا بشی مشخصه بعد نمیونی با نداری کنار بیای 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
واقعا نمیدونم نمیتونم آینده رو پیشبینی کنم مثل چی میترسم نمیدونم چ غلطی کنم😞

حتما با مشاور صحبت کن و عجله نکن

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

شغلش چیه؟ 

سابقه کاریش بالا بره درآمدش بهتر میشه یا نه؟

ساعت کاریش طوری هست که بتونه شغل دوم داشته باشه یا نه؟

خودت میتونی کار کنی؟

آدم بسازی هستی یا توقعاتت بالاس و نمیتونی شرایطشو درک کنی؟

همه اینا مهمه

در کل به نظرم اخلاق و تشابهات فرهنگی خیلی مهمتر از پوله

گروه قرمز❤️ وزن 
نبابا نمیتونم نظامی

نظامی کجا 

افزایش میدن بعد ازدواج ...درس بخونه رتبه میگیره میتونه شغل دوم هم بره اگه عرضه داره

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم