2777
2789

برای پشت لبم از ژیلت استفاده میکنم 

خیلی خوبه 

هر ۳ ۴ هفته یبار شیو میکنم 

نه جوش میزنه و تیغ تیغی در میاد و نه زود در میاد 

برای ابرو هامم از همون ژیلت 

بقیه صورتمو بند میندازم🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین راه بند یا اپی لیدی هست اگه مشکل هورمونی نداشته باشی بعد از یه مدت با این کار دیگه موهای زائد صورتت اصلا درحدی درنمیاد که حتی نیاز به اصلاح کردن داشته باشی

من خودم بعد از شیو و جلسات متعدد لیزر به این نتیجه رسیدم

چون موهای صورتم ارثی زیاد بود می شد لیزر بزنم

از همون دفعه اول رفتم لیزر و بین جلسات لیزر هم فقط شیو می شه انجام داد 

موهای صورتم هنوز درمیاد لیزر اونطور که باید تاثیر نکرده

ضمن این که بخاطر شیو ضخامتشون بیشتر هم شده

الان دیگه لیزر نمی رم یکی دو باره دارم بند میندازم با همون یکی دو بار کلی نازک شدن حتی یه سریاشون کرکی شدن

ففط اگر بخوای بند بندازی خیلی مهمه که بهداشتی انجام بشه چون اگه غیربهداشتی باشه یه جوری جوش می زنی که تا مدتها جاش تو صورتت می مونه 

من خودم پوستم به شدت مستعد جوشه

اول صورتم رو با شوینده می شورم بعدش هیییچی نمی زنم

با یه پنبه یذره الکلی ضد عفونی می کنم پوستمو 

و پنبه الکلی رو چند بار می کشم رو بند

در طول اصلاح هم چند مرتبه ضد عفونی کردن بند رو تکرار می کنم

و بعد از اصلاح به هییییچ عنوان چیزی نمی زنم به صورتم

چون منافذ پوست بازه حتی آب لوله به پوستت بزنی ممکنه جوش بریزه بیرون پس باید چند ساعتی خشک نگهش داری

منمولی مامانم میگه مث موی مرد در میاد میترسم

تقریبا ۱۸ ساله اصلاحم با همین روشه نه زیاد شده نه پر و مشکی شده 

همونی هست که بوده فقط نسبت به کندن مو از ریشه زودتر در میاد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

خواهرای عزیز یکی منم راهنمایی کنه...پوست صورتم خیلی خشکه..دیروز از عطاری یه کرم گرفتم گفت ابرسانه..از دیشب که زدم با صبح امروز صورتم سوزش میگیره و و بدتر خشک میشه.. صورتم مثل گوجه شده🤕چکار کنم؟ مارکی هم نداره

خواهرای عزیز یکی منم راهنمایی کنه...پوست صورتم خیلی خشکه..دیروز از عطاری یه کرم گرفتم گفت ابرسانه..ا ...

از مواد آرایشی یا برند خاصی استفاده میکنین واسه صورتتون؟؟؟؟

از مواد آرایشی یا برند خاصی استفاده میکنین واسه صورتتون؟؟؟؟

نه گلم..تنها برندای زندگیم...وازلین و روغن نارگیل بودن..

البته دوهفته پیشم روغن کرچک زدم..خیلی نرم می‌کرد.. بعد دوسه روز صورتم خشکی شدید گرفت با جوشای قرمز

موبر خوبه برای کله صورت؟

والا عالیه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓