2777
2789
عنوان

پسرا ایموجی رو بی منظور میذارن یا با منظور

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست
این هیچی همیشه فکر میکردم فرهادم اسم عشقشه عرر

😂😂

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکته مهمی بود ، خب من شرطم برای دوستی اشنایی برای ازدواجه واسه همین کسی باهام دوست نمیشه😂

شرط خوبیه ! 

مراقب باش با وعده ازدواج وابسته ات نکنه 😂

بعضی ها خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی عوضی هستند ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

تازه همیشه فکر میکردم فرهاد اسم عشقتونه خدایااامن اغلب خواننده ام واسه همون ندیدین

آها نه من همیشه به همه میگم اینا مداد رنگی های من هستن 

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@