2777
2789
عنوان

موهامو سه ماهه که کراتین کردم الان بشدت میریزه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
خیلی خودم وسوسه شدم برم کراتین کنمولی همه پشیمون بودن میگن ریزش میگیری

جای مطمئن برو 

گول پول کم را نخور

حتما هفته یا دو هفته یکبار با شامپو معمولی بشور

چربی کف سر باعث ریزش میشه چون شامپو فری سولفات استفاده میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه موج داره متاسفانهمخصوصا وقتی کوتاهش کردم خیلی بد شده

موهای منم موج داره الان ک کراتین کردم بشدت پشیمونم 

اول بخاطر اینکه حجم موهام خیلی کم شده دوم هم   موی موج دار خیلی جذاب ترم میکرد موی موج دار قلق داره باید بزاری بلند شه بعد وقتی از حموم میایی ی شونه بکشی  بزاری خودش خشک شه خیلی خوشکل میشه 

من خودم قدر موهامو ندونستم بخدا خیلی پشیمونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای مطمئن برو گول پول کم را نخورحتما هفته یا دو هفته یکبار با شامپو معمولی بشورچربی کف سر باعث ریزش ...

مرسی عزیزم💚

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.

من خودم پیش یکی از حرفه ای ترین کراتین کارا با مواد عالی کراتین کردم

من راضیم

ریزشم معمولیه

عامل اصلی ریزش همون شامپوعه که گفتم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
موهای منم موج داره الان ک کراتین کردم بشدت پشیمونم اول بخاطر اینکه حجم موهام خیلی کم شده دوم هم مو ...

آره واقعا من اشتباه کردم کوتاه کردم موی موج دار باید بلند باشه فقط🥲💔

حالا اشکال نداره به موهات برس دوباره بلند شه

حنا خیلی خوبه برای رشد مو

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.

آره واقعا من اشتباه کردم کوتاه کردم موی موج دار باید بلند باشه فقط🥲💔حالا اشکال نداره به موهات برس ...

دقیقا 

عزیزم توهم مکمل تقویتی بخور ایشالا موهات زودی بلند میشه❤️

حنا رنگ نمیده ب مو؟

دقیقا عزیزم توهم مکمل تقویتی بخور ایشالا موهات زودی بلند میشه❤️حنا رنگ نمیده ب مو؟

عزیزم من چند بار گذاشتم برای اینکه رنگ نده باید کمتر از ۳ ساعت بذاری رو موهات 

نهایت تو آفتاب یه تناژ حنایی میده