2777
2789
عنوان

اگه خونتون نزدیک مادر شوهر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست
سالانه چطوره؟؟ یا قرنانه؟؟

عزیزم حرمت ها از دوری ایجاد میشه نزدیکی اونم با فامیل بجز شکستن حریم ها هیچ سودی نداره 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غذا که نه سر زدن .اونم هر روز یه سر نیاد یه روز در میان میاد یه چیزی برای دخترم میاره نیم ساعت میشی ...

اهو خانم عزیز اینجا چیزایی بهت میگن در مورد مادر شوهر که از فردا در رو براش باز نکنی 

طبقه بالاشم هفته ایی ۳ساعت اینم شاید تو ۳روز این ۳ساعت پر بشه خوشش نمیاد از من

براش کادو روز مادر بردم چشم دریده کادوم رو دست نزد بعدم گف کادو به دردم نمیخوره من فقط احترام میخام بخدا من بیشتر از مادر خودم بهش احترام گذاشتم عوضی بی درک من اون پول رو خودم جمع کرده بودم 

این شامل مادر خودمونم میشه یا فقط مادر شوهر؟

وا:/مگه نمیدونی تو سایت فقط مادرشوهر بلا گرفته باید دور باشه حتی اگه خوب باشه://///

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

این شامل مادر خودمونم میشه یا فقط مادر شوهر؟

اونم بیشتر هفته ای یکی دوبار بنظرم زیاده میشه تلفنی یه روز در میون صحبت کرد 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خداییش باهاش مشکلی ندارم اما نمی‌دونم چطور رفت و آمد کنم سبک نباشه

من مادرشوهر ندارم    ولی بنظر اون هر جور میاد توام همون جور برو ربطیم به سبک سنگینی نداره   وقتی اون یه روز درمیون میاد دلشم میخواد تو اونجوری بری خونشون

خداییش باهاش مشکلی ندارم اما نمی‌دونم چطور رفت و آمد کنم سبک نباشه

خدا حفظتون کنه ببین قلبت چی میگه اون کارو کن به نظر من اون که بیاد میاد خونه بچش ولی شما عروسی کمتر بری بهتره مثلا در هفته دوبار بری سر بزنی من مادر خودم نزدیکمه هفته یکبار میرم سر میزنم شام و ناهارم نمیمونم 

ما هم تو یه محله ایم، دو تا کوچه فاصله داریم.

ولی تمام سعی خودمو میکنم تنها نرم.

ده ساله ازدواج کردم.

با شوهرمم ، نهایت خیلی زود به زود بریم ، هفته ای یه بار میریم شام

گاها میشه دو هفته یه بار.

دوست ندارم زیادی برم، از چشم بیوفتم.

چون جاریام به زور سه ماه یه بار میرن. همین دو هفته یه بار ماهم خیلی به چشم میاد