2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ومیخوام خودمو خلاس کنم

1066 بازدید | 112 پست

چقدر برا امشب برنامه داشتم تو دل خودم بااینکه میدونستم هیچکدومشونم قابل اجرا نیست 

چقدر دوست داشتم تو این همه سال حتی یبارم که شده یه نفر منو یادش باشه و بهم اهمیت بده بگه ای جانم تولدته تولدت مبارک،دوست داستم وقتی امروز میرسه شوهرم دعوا ی الکی راه نندازه برا اینکه کیک نخره یا خرج نکنه،چقدر دلم میخواست یبارم شده یلدامونو به خوشی جشن بگیرم بخاطر دل بچه هام ،چقدر میخواستم وقتی جلو بچه هام التماس شوهرمو میکردم که تو رو خدا یه کیک کوچیک بگیر واسه امشب اونم با روی خوش جوابمو بده گیر الکی نده که کیک میخوای چیکار برو به خونت برس 😭آخه من تمام سعی امو میکنم برازندگی تمام سعیمو میکنم کسی متوجه غم و غصه هام نشه حتی بچه هام شبو روز گریه میکنم همیشه بغض دارم همیشه حسرت،دیگه چیکار کنم ،خسته شدم خسته

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

میخوام برم فرص برنج بگیرم و شب بخورم 

خودمو خلاس کنم تمام

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت مبارک عزیزم 😍🥰

بهترینها سهم قلبت باشه❤️

عزیزم ناراحت نباش پاشو برو یه پودر کیک  بخر زود یه کیک درست کن هم برا تولد خودت و هم خوشحالی بچه هات

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
میخوام برم فرص برنج بگیرم و شب بخورم خودمو خلاس کنم تمام

این حرفا رو نزن 

هیچ چیز ارزش جون ادمو نداره

به فکر بچه هات باش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

اینقد خوردم کردن که مثل دیوونه ها شدم

از همه بدم میاد حتی نمیتونم به بچه هامم به خوبی محبت کنم ازشون بیزارم از پدرو مادرمم نفرت دارم وقتی صداشونو میشنومم حالم بد میشه چون خیلی نسبت بمن بی اهمیتن

اتفاقا منم تولدم شب یلداس با اینکه خیلی تابلوعه اکثرا چیزی نمیگن منم اوایل مثل تو برام مهم بود خیلی هم ناراحت میشدم ولی الان به یه ورم نیست ولشون کن تبریک اونا چه تاثیری رو زندگی تو می‌ذاره 

عزیزم اخه چرا برا یه کیک التماس میکنی 

ادم که نمیشه زوری به کسی بگه برام تولد بگیر،

اگه طرف واقعا بخواد خودش میگیره چه کسی بهط بگه چه نگه 

میدونم توقع داری بهت بگه تبریک ودوس داری برات کیک بگیره 

ولی وقتیدنمیکنه توعم بهدجال التماس کردن تولدش جبران کن 

میخوام برم فرص برنج بگیرم و شب بخورم خودمو خلاس کنم تمام

بدبخت میشی 

همه‌کسایی که خودکشی کردن بلا استثنا در لحظات اخر برای زنده ماندن تقلا کردن

قرص برنج خیلیوخطرناکه هیچ راه برگشتی نیست

به بچه هات فکر کن به گریه هاشون به دلتنگی‌هاشون به تنهاییشون به این فکر کن دخترت وقتی دوستاش راچع به‌مادرشون حرف میزنن چه حسی پیدا میکنه واقعا دلت میاد ولشون کنی بری پیش شوهر نفهمت حداقل الان یکیو دارن به فکر شادیشون هست ولی بدون تو بنظرت چه بلایی سرشون میاد

شوهرت چرا نمیگیره پول نداره یا خسیسه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

سلام خواهر گلم 🌸

کسانی که خود......کشی کرده بودند و تجربه نزدیک به مرگ داشتند ...بعد عمر دوباره و بازگشت به دنیا ، 

همه از خود......کشی پشیمون بودند و حتی نمی خواستند اون لحظات براشون یادآوری بشه ....

میدونم الان ناراحتی ...اما بدون  که لحظات سخت زندگی پایدار نیستند و میگذرند 

بعد هر سختی آسونی ✨️

خواهر جانم 🌸

به خانوادت فکر کن 

بچه داری؟؟ به بچه هات فکر کن ..‌‌‌..

برو چشماشون نگاه کن ..‌‌دلت میاد گریه کنند ؟؟؟

میدونی هیچ کسی برای بچه هات ....تو نمیشه ....مادر نمیشه 

میدونم ناراحتی....اما بخاطر خودت لطفا لطفا....سعی کن فکر خود....کشی از ذهنت بیرون کنی 

باشه ؟؟ قول میدی خواهر؟؟؟؟

قرص بنداز دور 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
این حرفا رو نزن هیچ چیز ارزش جون ادمو ندارهبه فکر بچه هات باش

اگه من نباشم همه اسوده میشن همه چون هیشکی دوستم نداره 

وقتی تو جمعی حرفی نیزنم همه تحقیرم میکنن همه حتی برادرم پدرم همه همه حتی شوهرمم 

اگه من نباشم همه اسوده میشن همه چون هیشکی دوستم نداره وقتی تو جمعی حرفی نیزنم همه تحقیرم میکنن همه ح ...

حرفت رو بزن تحقیر اونا هم واست مهم نباشه حس میکنم خودت خیلی خودت رو دست کم میگیری