2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ومیخوام خودمو خلاس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 112 پست
اگه من نباشم همه اسوده میشن همه چون هیشکی دوستم نداره وقتی تو جمعی حرفی نیزنم همه تحقیرم میکنن همه ح ...

دوست دارن مطمئن باش... 

بعضی خانواده ها نمی تونند این محبت و دوست داشتنشون نشون بدن ....

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام خواهر گلم 🌸کسانی که خود......کشی کرده بودند و تجربه نزدیک به مرگ داشتند ...بعد عمر دوباره و با ...

همه فکر میکنن چه زندگی دارم در حالیکه خداشاهده بزور خودمو سرپا نگه داشتم با این سن کمم .از کم توجه بودن پدرومادرم تا سواستفاده شوهرم شکاک بودنش 

دیگه تاقت ندارم خواهر اینقدر خستم که نگو

وقتی میرم خونه جاریم بعضی وقتا پدرو مادرش اونجان ایقد به دخترشون محبت میکنن که نگو وقتی این صحنه هارو میبینم بغض خفم میکنه دلم میخواد بمیرم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفت رو بزن تحقیر اونا هم واست مهم نباشه حس میکنم خودت خیلی خودت رو دست کم میگیری

حرفمو میزنم خودشونم میدونم حرفم منطقی و علمیه ولی باز بهم میخندن چون پدروبرادرم خودشون معلمن خودشونو خیلی سر میدونن همیشه به چشم یه بیچاره بهم نگا میکنن

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
میخوام برم فرص برنج بگیرم و شب بخورم خودمو خلاس کنم تمام

چقدرضعیف وبی اراده ای

خودکشی مال ادمای ضعیف وسسته

به اینم فکرکن قراره هزاران هزارسال اون دنیاتوجهنم بیفتی باخودکشی

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

ببن هیچ کی توی دنیا دوست نداره قبول، خودت حداقل خودتو دوست داشته باش، وقتی می گی میخوام خودمو بکشم اونم به بدترین روش ممکن یعنی تو از بقیه هم برای خودت سنگدل تری، میدونی خودکشی با قرص برنج چه دردی داری؟ لحظه به لحظش درده، میخوای خودتو شکنجه کنی چون بقیه دوست ندارن؟ همه ی این مشکلاتی که تو داری راه داره راهش هم تراپیه، تازه راه های دیگه هم داره. چند سالته؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
همه فکر میکنن چه زندگی دارم در حالیکه خداشاهده بزور خودمو سرپا نگه داشتم با این سن کمم .از کم توجه ب ...

آبجی جان 🌸

اصلا به افکار منفی توجه نکن 

همه تو زندگی یه ناراحتی دارند ....همه تو زندگی سختی دارند 

حالا این سختی برای هر کسی متفاوتِ.....

انقدر ظاهر زندگی آدما رو نبین ....

الان به خودت و بچه هات فکر کن 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

خانوم برو سرکار . به خودت برس روح زندگی در شما مرده . خیلی دهن بین هستی که حرکات آدم های اطرافت برام مهمه ! به خودت بیا … تو بیمارستان مردم برای یک روز‌زندکی دارن شیمی درمانی میشن و خدا رو التماس می‌کنن بعد تو بخاطر تحقیر و کیک میخوای از زندگی دست بکشی ؟؟؟ هیچوقت متوجه نمیشی چقدر زندگی رو دوست داری مگر وقتی بدونی ازش یک روز مونده !!!! ب خودت بیا و با قرآن ورزش نمی‌دونم پادکست آهنگ خودت رو آروم کن 

حرفمو میزنم خودشونم میدونم حرفم منطقی و علمیه ولی باز بهم میخندن چون پدروبرادرم خودشون معلمن خودشونو ...

بزار تو توهم باشن انگار معلمی چیه حالا 

بعد هم شما اگه با درس خوندن و کار کردن احساس بهتر می‌کنی برو دنبالش 

بدبخت میشی همه‌کسایی که خودکشی کردن بلا استثنا در لحظات اخر برای زنده ماندن تقلا کردنقرص برنج خیلیوخ ...

دختردایی منم خودسوزی کرد 

ساعتهای اخرعمرش التماس میکرد که  کمکش کنن زنده بمونه😭

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم