2777
2789
عنوان

امروز منم برا اولین بار تو زندگی پز دادم 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 48 پست
چ ادم چیپ و بی لولیولی خب اون حقش بود ندید بدید😒

من ؟آخه هیچ وقت از این حرکات نزده بودم باور کن 

اولین بارم بود خوشم نمیاد از طلا انداختن خصوصا النگو

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تازمانی طلا داشتم گوشه کمد خاک میخورد فقط برا عروسیا ولی بعضیارو میبینم یه چوصه انگشتر میخرن جوری استوری ازخودشون میذارن که قشنگ میفهمی برا همون طلا عکسو گرفتن😐میگم کاش منم زمانیکه داشتم طلاهامو میکردم تو حلقشون😂😂

کاش شما همسرتو و دختر همسایه بزرگ شید

چقد بی جنبه این وای😐

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

هرکه هرکار کرد باید مثل اون شیم

بیخیال بابا

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

دفعه آخرت نبود گل الآنم این کارو کردی

چیکار کردم 🤨

چیکار کردم 🤨

😂پز 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
کاش منم دغدغه زندگیم این بود اما پز دادن کار خوبی نیست

وای چقد عنق گفتم بخندیم اوف منم دغدغه های زندگی ام از شما خیلی بیشتره 

😂پز

یعنی به شما پز بدم ؟  عزیزم من طلاهامو ار بچگی دارم مامانم برام خریده الان یه تیکه کوچیک نمیتونم بخرم . بعد همینا رفته بودن گفته بودن طلاهای فلانی بدل بوده تو عروسی دادن بهش 

پز چی بدم اونقد مشگلات دارم با یه کوه طلا هم بر طرف نمیشه پز ندادم خواستم بخندیم

😂😂 ای خدا این دلخوشی و حسادت رو از ما. خانوما نگیره من خودمم خیلی بدم میاد از زنای ک پز میدم کن طل ...

اره بخدا طلاهای منم الان  شاید هیچی نشه خب  اصن مشکلات مونو حل نمیکنه ولی یه سرمایه کوچیک هست ک از بچگی جمع کردم ولی این دختره همیشه دستشو تکون میداد ک من طلااشو ببینم  خیلی بامزه بود امروز 😂

یعنی به شما پز بدم ؟ عزیزم من طلاهامو ار بچگی دارم مامانم برام خریده الان یه تیکه کوچیک نمیتونم بخر ...

من با لحن شوخی گفتم بانو ناراحت نشو  دیدم بار اولت بوده پز دادی خواستم سربه سرت به زارم 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
حالا تو دلش گفته تازه خریده داره پز میده

احتمالا 😂 وای الان مطمئنم نشسته با ابجی هاش پشتم حرف میزنه فردا عم میره انگشتر میخره دقیقا همین جورین😂