بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کارشناسی حسابداری هست الان حسابدار ارشدم توی آزمون بانک تجارت قبول شدم و مصاحبه رفتم میخوام ارشد ...
شما خانم ارشد روانشنانسی بخونی بی فایده چون مجوز نمیدن باید از کارشناسی بخونی
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
رفت آمد خانوادگی دارن با دوستم بعدم مگه همه دکترا با همه دوست میشن ! خودم تا حالا با پسری نبودم الان ...
اخه خودم دانشجو پزشکی ام پسری ک حداقل با دوتا دختر دوست نباشه ندیدم اونم با اینهمه طول تحصیل طولانی و بیمارستان و کلی مورد پیدامیشه واسه دوست شدن و ازدواج واسه همین پاسم سوال بود
شما خانم ارشد روانشنانسی بخونی بی فایده چون مجوز نمیدن باید از کارشناسی بخونی
به هرحال علاقه دارم و پارسال قبول شدم اما اولین دیگ داشتم مث همین قبول شدن برای بانک امسال آزمون دادم و قبول شدم و کارمند بانک میشم داخل بخش حسابداری و روانشناسی میخونم دوباره