نازنین_زهراتونم مدیر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 عنوان عکسمو میزارم بگید میخوره کجایی باشم😁😁 | مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 55 پست هستید😊😁 میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 دیروز | 14:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2039 ندیدم دوباره بذار کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 356 ن بابا یکی بهم گفته بود شبیه اذری زبان هایی گفتم ببینم بقیم همین نظرو دارن یا ن😁😁😁 حالا اگر زشتم بودی میذاشتی خخولی بازیگری بهت میاد شبیه اون دختره تو سریال وفا هستی
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 آخه ماشالا سرخ وسفیدی گفتم شاید شمالی باشی من فقط یه بار بچه بودم شمال رفتم خیلی یادم نمیاد شمالیای عزیزو😁😁فقط میدونم تو مسافرت بقیه زندگی میکنن😅 میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1625 من فقط یه بار بچه بودم شمال رفتم خیلی یادم نمیاد شمالیای عزیزو😁😁فقط میدونم تو مسافرت بقیه زندگی می ... کجایی پس عزیزم
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 حالا اگر زشتم بودی میذاشتی خخولی بازیگری بهت میاد شبیه اون دختره تو سریال وفا هستی سریال نمیبینم اسمش چی بود دختره😁😁اره دیگه میزاشتم کلا ایرانیا به نظرم همشون خوشگلن واقعا میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 3815 دیگه حرفتو زدی بعد میگی شوخی بود؟همه باید پلنگ باشن؟به نظرم من اسی قشنگ بود و مشکلی تو چهره ش نبود بنظرم باید بجای آش پلویی مینوشتی نخود هر آش
آش_پلویی عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1693 سریال نمیبینم اسمش چی بود دختره😁😁اره دیگه میزاشتم کلا ایرانیا به نظرم همشون خوشگلن واقعا چه مهربونی شما♥️♥️
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 کجایی پس عزیزم اجدادمون خیلی وقته لرستان اومدنولی اصالتمون ترک شیرازیم ولی الان لری صحبت میکنیم میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 چه مهربونی شما♥️♥️ قربونت برم😊 میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯
آش_پلویی عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1693 بنظرم باید بجای آش پلویی مینوشتی نخود هر آش 😂😂😂😂تو هم باید میزاشتی ماهی پلنگبه هر حال حرفت زشت بود قبول کن
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 خب مهم اصاللتتهکه من درست حدس زدم دیگههه قبول نیسسست😁😁😁 میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 356 سریال نمیبینم اسمش چی بود دختره😁😁اره دیگه میزاشتم کلا ایرانیا به نظرم همشون خوشگلن واقعا هانیه توسلی
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1625 اجدادمون خیلی وقته لرستان اومدنولی اصالتمون ترک شیرازیم ولی الان لری صحبت میکنیم چ خوب عزیزم منم دوس داشتم شیراز ازدواج میکردم اما قسمتم شد اصفهان
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 3815 😂😂😂😂تو هم باید میزاشتی ماهی پلنگبه هر حال حرفت زشت بود قبول کن وکیل مدافع استارتری یا خودش گفته تا وکیلم نیاد من حرف نمیزنم