نازنین_زهراتونم مدیر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 عنوان عکسمو میزارم بگید میخوره کجایی باشم😁😁 | مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 55 پست هستید😊😁 میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 دیروز | 14:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8127 شبیه ترکایی ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 356 گذاشتممم😁😁 فقط میخواستی خوشگلیتو نشون بدی ولی گفتی بذار بگم کجایی بهم میخورهای شیطووون
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 بچه ها اصالت اصالتمون ترک شیرازیم ولی از همون قدیما تبعید شدیم لرستان😃و الان لرم😍 میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯
dorissss عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 2331 بچه ها اصالت اصالتمون ترک شیرازیم ولی از همون قدیما تبعید شدیم لرستان😃و الان لرم😍 خب مهم اصاللتتهکه من درست حدس زدم هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 شمالی ن گلم میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 2874 بچه ها اصالت اصالتمون ترک شیرازیم ولی از همون قدیما تبعید شدیم لرستان😃و الان لرم😍 زابل دانشگاه نبودی یا خواهری اونجا نداشتی؟ چقدر آشناچهرت خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 356 بچه ها اصالت اصالتمون ترک شیرازیم ولی از همون قدیما تبعید شدیم لرستان😃و الان لرم😍 میخواستم بگم خرم ابادیا
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 8591 بچه ها اصالت اصالتمون ترک شیرازیم ولی از همون قدیما تبعید شدیم لرستان😃و الان لرم😍 عه میخواستم بگم یا ترک یا شیرازی 😁 🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 فقط میخواستی خوشگلیتو نشون بدی ولی گفتی بذار بگم کجایی بهم میخورهای شیطووون ن بابا یکی بهم گفته بود شبیه اذری زبان هایی گفتم ببینم بقیم همین نظرو دارن یا ن😁😁😁 میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯
آش_پلویی عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1693 شوخی میکنم قشنگی 😍 دیگه حرفتو زدی بعد میگی شوخی بود؟همه باید پلنگ باشن؟به نظرم من اسی قشنگ بود و مشکلی تو چهره ش نبود
نازنین_زهراتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 116 عه میخواستم بگم یا ترک یا شیرازی 😁 😁😁ولی دیگه اوووه خیلی وقته اجدادمون لرستان اومدنمامانم کاملا لره ولی بابامینا همون طرفای ترکای شیرازن میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯