2777
2789
عنوان

تا حالا شده بلاک شید

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 24 پست
آره. به یکی کمک کردم و بعد طرف بلاکش کرد😑

با اکانت دیگه فحشش میدادی

محمدرضای ‌"دوص‌داشتنی" هستم💙💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

نه با دلیل کسی رو مخم باشه از همه جا بلاکش میکنم

جنگی هستی💔

محمدرضای ‌"دوص‌داشتنی" هستم💙💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کردم ولی بلاک نشدم

چرا بلاکش کردی

بعدش که فهمید من اون کار رو براش کردم،آن بلاک کردو اومد التماس اما جوابش رو ندادم

خوب کرررررردی!

چرا بلاکش کردی

اذیت میکرد، تو مخم بود، هرچی درست صحبت میکردم طرف بدتر میکرد منم کلا از همه جا بلاکش کردم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
اذیت میکرد، تو مخم بود، هرچی درست صحبت میکردم طرف بدتر میکرد منم کلا از همه جا بلاکش کردم

پس حق اش بود