2777
2789
عنوان

طلسم بدبختی بیچارگی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 76 پست
کدوم شهری

شیراز😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زاهدانم بازم نمیشناسم و کارم گیرهچ برسه شهرای دیگ

واقعا کارسختیه مخصوصا اینک کسی رحم نداره اگر کسیو میشناسه به بقیه ام‌بگه کارش راه بیوفته 🥺

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
گه میخورن صد تومن بتیغن منو

من تالان بیشتر ۵۰ تومن خرج کردم وکلاه سرم گذاشتن تواین شرایط بد اقتصادی😭

همسرم انجام داد ۲۰ تومن گرفت واسه یه کار غیر ممکن که درست شد بستگی به کارت داره

کنجکاو شدم چ کاری مثلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ولی کسیکه مردم رو خوب بلده بدبخت کنه قطعا میتونه درست هم کنه😭

نه نمیتونه

من ب دعا و طلسم و جادو اعتقاد دارم.ولی درمانش کار هر کسی نیست...خراب کردن همیشه آسون تر از ساختنه

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

من تالان بیشتر ۵۰ تومن خرج کردم وکلاه سرم گذاشتن تواین شرایط بد اقتصادی😭

بیشتر هم سرت میاد 

بجای کمک از خدا از بنده اش کمک میخای 

مسلمونی 

؟؟؟ 

نمازات اول وقته؟؟ 

قران میخونی؟؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
نه مگه خرم پول به باکر و پیچ بدم من تازه به دعانویس های معروف تو شهر و محل اعتماد ندارم چه بریه به ا ...

خب تو میگی کلاهبردایه پس چرا میگی تو اهواز دنبالشم خو... منم پیج یه بلاگریو دارم 

نه نمیتونهمن ب دعا و طلسم و جادو اعتقاد دارم.ولی درمانش کار هر کسی نیست...خراب کردن همیشه آسون تر از ...

همین دیگه کار هرکسی نیست منه خدازده پیش هرکس میرم میگ از توانم خارجه یا پولی میگیره ونمیتونه😭

یه خانمی سراغ دارم باطل می‌کنه زیر ۵۰۰اگه خواستی بیا خصوصی

❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.