2777
2789
بفرمایید😍

وای چه نازی 

شبیه خارجیاس سبک چهرت

بهت نمیاد ایرانی باشی

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایااا..چ خوشگلهه..دلم رفت براشش🥹🥹الانک پلنگی شده براخودش🥹🤌👐

بچم بزرگترین گربه ایه که تا حالا دیدم

رو پاهاش که وایمیسه قدش ۷۵ سانته!

پلنگه واقعا😍😍😍

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

چنگ نمیندازن؟ گاز بگیرن؟؟ مثلا بچه کوچیک داشته باشی ممکنه بهش آسیب بزنه یا ن؟

نه اصلا بلد نیست که چنگ بندازه

گازم فقط منو شوهرم رو گاهی از محبت گاز میگیره

من بچه کوچیک ندارم نمیدونم رفتارش با بچه چجوری خواهد بود

ولی چندین بار بچه های دوستامون که اومدن اصلا کاریشون نداشته

فقط میترسه میره قایم میشه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اشکال نداره فکر نکن بهش حتما الان اونم حالش خوبه

راستش نمیدونم نامزدم خواست حرص منو دربیاره یا چی 

آخه خیلی دوس داشت نگه ش دارم بعدش فهمید عصبانی شد 

گفت رفته زیر ماشین 

ولی بعید‌میدونم درست گفته باشه 

نه اصلا بلد نیست که چنگ بندازهگازم فقط منو شوهرم رو گاهی از محبت گاز میگیرهمن بچه کوچیک ندارم نمیدون ...

اها ممنون که حواب دادین

گاز میگیره درد داره؟ 

بنظرت حیوون خونگی سگ بهتره یا گربه؟ 

من شوهرم میخواد سگ بگیره من فعلا قبول نکردم یکم از حیوونا میترسم یکمم دوسشون دارم