2777
2789
عنوان

آیا این ذخیره تخمدان برای این سن کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست

علامت ذخیره تخمدان تو آزمایش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
ای بابا دلم خونهمن میخاستم باردار شم رفتم چکاب ک خیر سرم اقدام کنیم دیدم وای ذخیرم پایینه کیست اندوم ...

نترس بابا بالای یک خوبه من زیر نیم بودم بعدم آزمایشگاه مخصوص رفتم اونجاهم هشتاد و پنج صدم اینا بود،استرس سمه فقط استرس نداشته باش،داروهم ایتفاده کن مثل اووبوست و ساشه فمیلست و آی پی۶ و اینا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس بابا بالای یک خوبه من زیر نیم بودم بعدم آزمایشگاه مخصوص رفتم اونجاهم هشتاد و پنج صدم اینا بود،ا ...

اواپوست میخورم 

اخه سه ماه دکتر امپول و دارو داد برای تقویت تخمدان داد زدم امپول ازاد سازی داد 

طبیعی کردیم نشد ک

الان دو روز قبل ای یو ای کردم 

منتظرم بیینم جی میشه 

نه بابا جه خوبیهنوز توی تخمدانم هست دگ کیست هااقدام به بارداری هستم باردار نمیشم بابا

کوچیکم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بابا جیزی بمن بابت کوجیک شدن کیست ندادن هزیزم چوم میخام جامله بشم نمیتونن ال دی بدن ک

آهان اخه من دخترم........پس فرق داره

نترس بابا بالای یک خوبه من زیر نیم بودم بعدم آزمایشگاه مخصوص رفتم اونجاهم هشتاد و پنج صدم اینا بود،ا ...

شما باردار شدی ؟

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
اواپوست میخورم اخه سه ماه دکتر امپول و دارو داد برای تقویت تخمدان داد زدم امپول ازاد سازی داد طبیعی ...

عزیزم چقدر هزینه کردی ؟

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
Anti hormon

مال من زده 0.17.....رنجش 1تا 4 هست آنتی مولرین هورمون

به دکتر نشون دادی ؟

نه فردا وقت دارم...........یک دهم تا 4.....رنج آزمایشگاه....مال من 17دهمه