2777
2789
عنوان

خانومااا توروخدا بیاین🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 24 پست
عزیزدلم🥲😂🤦🏻‍♀️ خاک تو سرشچند وقته باهمین؟

هی عزیزم شانس نداریم ک💔🤣

تازه من انقد مراعاتشو میکنم یبار ب زبون نیاوردم چرا هیچی نمیخری یا فلان...

جدا از این رفتارا دیگشم بدرد نخوره

۳ ماه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقاوقتی اصلا خرج نمیکنه چرا باهاش موندی عزیزم؟

خب من رو این فکرم ک  چون بم گفته وض مالیش خرابه دلم میسوزه ولی میدونم این وضع تا اخرم نمیشه باید درست بشه چون هنوز خانواده ها نمیدونن شاید جدی تر بشع یکم اوضاع بهتر بشه ولی جدا از این رفتارای سمی دیگ هم داره من حس میکنم با این موضوع بسازم با رفتارای سمی دیگش نمیتونم بمونم...

هی عزیزم شانس نداریم ک💔🤣تازه من انقد مراعاتشو میکنم یبار ب زبون نیاوردم چرا هیچی نمیخری یا فلان... ...

ن تنها خسیسه رفتارا دیگشم که میگی بده

کات کن گمشه بره واقعا ما چیزیمون از بقیه کمتره مگه حتی یسری دخترا هستن از لحاظ ظاهری خیلی از پسره پایین ترن ولی پسره انقددد خرجشون میکنه و میخوادشون 

به ظاهر و این چیزا نیست 

خودتو بدبخت نکن تا وابسته تر نشدی س.یکشو بزن

من این اقارو دوس دارم ولی اگه از خسیس بودنش مطمن بشم ثانیه ای باهاش نمیمونم ک هی بقیع رو ببینم حسرت بخورم و تا آخر عمر بدبختی بکشم

خب من رو این فکرم ک چون بم گفته وض مالیش خرابه دلم میسوزه ولی میدونم این وضع تا اخرم نمیشه باید درس ...

گلم یه آدم هرچقدم وضعش افتصاح و بدبخت باشه میتونه ماهی یبار دو سه شاخه گل یا یه هدیه کوچیککک بگیره

اونم زمانی ک تنها رفتار بدش این نیست رفتارایه بد دیگه ایم داره

ن تنها خسیسه رفتارا دیگشم که میگی بدهکات کن گمشه بره واقعا ما چیزیمون از بقیه کمتره مگه حتی یسری دخت ...

اره خیلی سمیه من فقد دارم حرص میخورم💔

دقیقااا تازه بهترم هستیم درکممون بالاس شعور داریم ولی این دوره زمونه ب چشم سو استفاده میبینن...

خوشبحال اونا

اره به شانسه...

نه تازع الانشم شدم ولی دیگ بیشتر از این نمیتونم...

حق دارین

ولی من حس میکنم خسیس نیست شاید فشار مالی کاری روش بود این حرفو زده ولی در حد خودش باز خوب خرج کرد

گلم یه آدم هرچقدم وضعش افتصاح و بدبخت باشه میتونه ماهی یبار دو سه شاخه گل یا یه هدیه کوچیککک بگیرهاو ...

ارع اینو قبول دارم دارم خودمو گول میزنم 

موضوع اولویته

اون فهمیده من کم توقعم ولی سو استفاده میکنه

ارع جوری ک رفتارا دیگش منو اذیت میکنه این اذیت نمیکنه

اره خیلی سمیه من فقد دارم حرص میخورم💔دقیقااا تازه بهترم هستیم درکممون بالاس شعور داریم ولی این دوره ...

عزیزم🥲ناراحت شدم برات

قطعا این رفتارایه بدو لیاقت خودت نمیدونی که؟

پس لطفا اگه انقد حرص میخوری سرش اگه رفتاراش باهات بده برا خودت ارزش قائل باش و باهاش کات کن . 

ارع اینو قبول دارم دارم خودمو گول میزنم موضوع اولویتهاون فهمیده من کم توقعم ولی سو استفاده میکنهارع ...

نمیدونم چی بگم حس میکنم خیلی وابستشی و دوسش داری ک داری تحملش میکنی.. 

بهرحال امیدوارم تصمیم درستی بگیری عزیزم💕

گلم تاپیک اولو خوندی؟🥲آره یه خرجایی کرده ولی بخاطر اینکه وسط بحث سر این موضوع

آره خوندم براهمین گفتم حرفاش بدبوده ولی قبل هرکاری یه مشاوره برو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید