2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12446 بازدید | 1789 پست
عشقم من همین سوال رو بپرسم دیگه تمومههبنظرتون فرزاد منو دوست داره یا کسی دیگه‌هم تو زندگیشه؟ آبجیم ا ...

اگه درمورد فرزاد قبلا به این سوال جواب ندادم به ترتیب بله و خیر
و خواهرتونم خیر

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

سلام عزیزم راجب شما کمتر از 22 سنبرونگرایید و فردی اجتماعی اما در جمع هایی خاصدرباره رشتتون اگر بالا ...

پشمام اره رشتم تجربی هست هیجده سالمه مرسی درست بود دیگه حسن در موردم چی میگه و میتوانی رشته مو بگی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه درمورد فرزاد قبلا به این سوال جواب ندادم به ترتیب بله و خیرو خواهرتونم خیر

سلام عزیزم

من رو یادتون هست؟

گفتم پسرم پزشکه و از خانمش جدا شد

میشه بگید پسرم با کی ازدواج میکنه؟

سلام عزیزم راجب شما کمتر از 22 سنبرونگرایید و فردی اجتماعی اما در جمع هایی خاصدرباره رشتتون اگر بالا ...

اصلا امیدی هست به قبول شدم چیزی قبول میشم و به حسن بگو خواستگار چی هست وای ببخشید خیلی سوال پرسیدم چون درست بود حس خوبی بود آدم بدونه مرسی جواب میدی

نه متاسفانه هیچکدوم.اشکال نداره

عزیزم اگر حتی یکیش هم درست نبود یک ساعت دیگه دوباره براتون پیام میدم اگردومین یا چهارمین باره که جواب میدم اگر درست باشه میتونید حساب برید
چک کنید

عزیزم اگر حتی یکیش هم درست نبود یک ساعت دیگه دوباره براتون پیام میدم اگردومین یا چهارمین باره که جوا ...

دومین بار بود که ازتون پرسیدم.

اولین بار همش اشتباه بود.

دومین بار یعنی این بار فقط یکی درست بود. توی اسمم الف دارم

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

سلام عزیزممن رو یادتون هست؟گفتم پسرم پزشکه و از خانمش جدا شدمیشه بگید پسرم با کی ازدواج میکنه؟

نه عزیزم متسفانه به یاد ندارمتون خیلی زیادن تعداد اما اگه حسم قبلا راجبتون درست بوده با یک اشنا ازدواج میکنن
درحال خاضر اشناشونه یا رابطه دارن با یکی

دومین بار بود که ازتون پرسیدم.اولین بار همش اشتباه بود.دومین بار یعنی این بار فقط یکی درست بود. توی ...

عزیزم دوباره دیگه براتون امتحان میکنم
الان ببینید
داخل لباساتون رنگ روشن یا شاد دارید؟
چشماتون یا رنگه موهاتون روشنه؟
مجرد هستید؟
داخل اسمتون غیر از الف نون یا میم هم دارید؟

قربونت برم که انقدر درست میگی همرو❤️اونم دوسم داره؟ آخه چند سالِ که باهمیم و الان یکم بین‌مون فاصله ...

بله وخیر