2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9380 بازدید | 1411 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من و میگی کی ازدواج میکنم؟ویژگی هاش چیه؟شغلش چیه؟

احتمالا تا دوسال یا سه سال ظاهری صورت گرد و کشیده قد متوسط ته ریش دار یکم چاق خیلی کم شاید موی کم پشت داشته باشه تیپش شبیه افراد کارمنده حس میکنم کارمند نیست ولی یه کاری داره که حالت اداری داره

و بیرون همدیگه رو میبینین شما خوشت میاد از آقاهه 

یعنی آقای ط به اینکه من عروسش بشم فکر میکنه؟یعنی ممکنه علیرضا به من فکر کنه؟ ولی من نمیدونم؟کسی هس ا ...

بله و بله اقای علیرضا بهتون فک میکنن و شما حس میکنید اما ابراز نکرده ان

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

قشنگمحست دمورد ارزی که دارم چیه روش میشه حساب کرد که سودی داشته باشه یا ن ممنون میشم جواب بدی🙂🍀

حسه خوبی دارم عزیزم به نتیجه ای که میخواید میرسید 

شنیده بودم هر چیو تصور کنی تو ذهنت اتفاق میفته😂الان میگی تصور کنی اتفاق نمیفته

چون خودم چندتا چیز رو تصور کردم وهیچکدوم اتفاث نیوفتادن😑😑🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

باشه عزیزم چون به منم میگن حست قویه اخه با جزئیات گفتم درباره قیافه و ... گفتن درسته پرسیدم ببینم شم ...

عزیزم مطمعنا شما هم بعد ا چندین ساعت پاسخ دادن سوالهایی که انرژی زیادی میخواد ( اطمینانی ها) رو دچار مشکل میشید و تجره اش رو دارید که گاهی این حس اشتباه میکنه برا همینه که اکثرا اول سوال میپرسن تا مطمعن شن درمورد شماهم پست قبلی گفتم که چقدر خستم و بابت موارد اشتباه عذر میخوام ازتون🤍
امیدوارم حستون ارتقا و پیشرفت پیدا کنه ممنونم که پست گذاشتید🙏🙂

عزیزم مطمعنا شما هم بعد ا چندین ساعت پاسخ دادن سوالهایی که انرژی زیادی میخواد ( اطمینانی ها) رو دچار ...

اره منم بعضی وقتا مغزم خاموش میشه هیچی نمیتونم ببینم😂منم ازت ممنونم عزیزم امیدوارم توام پیشرفت کنی😘

من اتفاقی فهمیدم حسم قویه کاری باهاش ندارم😂