2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 8307 بازدید | 1311 پست
شوهرم عاشقم میشه؟ مشکلات عاطفی حل میشه؟ به اصرار خانوادش اومده جلو؟ جدا میشم ازش؟توروخدا جوابای منو ...

جدا نمیشید و نگرانیتون بی مورده عاشقتون هست یا حسش بیشتر میشه و همه چیز تا عید درست میشه

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا نمیشید و نگرانیتون بی مورده عاشقتون هست یا حسش بیشتر میشه و همه چیز تا عید درست میشه

عزیزم بنظرت من  از طریق آی وی اف باردارمیشم یا طبیعی؟ درمورد بارداریم وزمانش چی حس میکنی؟؟

این ماه چک داریم شوهرم بیکارهمیتونیم چکو واریزکنیم؟ وام به اسمم در میاد؟ شوهرم کی میره سر کار؟

وام خیر اما به یه نحوی حالا یا قرض یا جابه جا کردن وام یا کمک یه شخص یا چیز خارجی مشکلتون حل میشه شوهرتونم تا تابستون سال اینده سره کاره

شخص مد نظرتون نیس حس میکنم با کسیه دیگه ای اشنایی دارید به خودتون اجازه بدید که وارد دنیای جدید و ا ...

میشه گلم بگی بچه دومم کی باردار میشم؟ شوهرم راضی میشه ؟ جنسیتش چیه؟

اسمم ستاره

ببخشید میشه یکی دیگه بپرسم اینکه آدم قبلی زندگیم من و دوست داشت یا فقط واسه وقت گذرانی باهاش بود؟ و ...

از سر بیکاری بوده حس خوبی بهش ندارم فراموشتون کرده و داره زندگیشو میکنه حس میکنم خودتونم با تمایل جدا شدید

سلام عزیزم میشه منم بگی دوسپسرم برمیگردع یا نه چرا رفت؟اسم کاربریم مستعاره

اگه داخل اسمتون میم الف یا سین دارید خیر براش تموم شدس