2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 6051 بازدید | 1161 پست

اگه بگی لباسی که تنمه چه رنگیه بهت ایمان میارم 

خدایاااااا شکرت ❤️❤️❤️ خدا ی مهربانم تو بخشنده ای خدایاشکرت برای هر چی که تو زندگیم دادی هر لحظه شکر گذار تو هستم مهرباننننننننننن ترییییییننننن مهربانانننننننن❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه جواب منم بدی تو زیارت عاشورام دعات میکنم

باردارم خیلی ذهنمو درگیر کرده

تا زایمانم خیالم از بابت خونه بابام راحت میشه؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بله زندگیتون رو تغییر میدید خودتونو تغییر بدید

عزیزم این سوالمو جواب بده مهم 

اسمی از من برده یا نه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

سلام امروز قراره من و همسرم برم پیش وکیلم  چند روز قبل همسرم رفتن پیش وکیلم گفتن اشتباه کردن و پشیمونن ولی تا الان به من زنگ نزدن آیا قبول میکنه توافقی جداشیم؟ یا میخواد برگردم یا شروع یه جنگ رو دارم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
صورتی؟😂😂😂

نه عزیزم 

خدایاااااا شکرت ❤️❤️❤️ خدا ی مهربانم تو بخشنده ای خدایاشکرت برای هر چی که تو زندگیم دادی هر لحظه شکر گذار تو هستم مهرباننننننننننن ترییییییننننن مهربانانننننننن❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍
اهل کجای

میشه بگی لباسی که تنمه چه رنگیه