2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5828 بازدید | 1131 پست
کی ازدواج میکنممشخصاتش رو بگو خصوصا رنگ چشماون هنوز به یادمه؟

رنگ چشم روشن عسلی یا سبز
به یادتونه
تا 2 وعده دور

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

عزیزم منم جواب میدی لطفا؟ چه وایبی ازم میگیری؟کنکوریم قبول میشم پزشکی یا دندون یا دارو؟ فرصت ترمیم م ...

اگه متولد زمستونید
20 یا 19 سالتونه
و طیف آبی یا بنفش تو لباساتون دارید هر لباسی زیر و ...
بله قبول میشید یکی از زیرشاخه های پزشکی اما این سه تا نیستند هوشبری و فیزیو و علوم ازمایشگاهی به ذهنم میان
اگه هیچکودوم درست نبودن حسم درموردتون درست کار نمیکنه و ببخشید🙂🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه متولد زمستونید 20 یا 19 سالتونهو طیف آبی یا بنفش تو لباساتون دارید هر لباسی زیر و ...بله قبول می ...

عزیزم بین منو مهران دیگه چیا حس می‌کنی ؟

راجب ازدواجم کِی هست با کی؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
عزیزم بنظرت من کی باردارمیشم ؟بچه واسم حس میکنییکم درمورد خصوصیاتم تونستی بهم بگو

تا دو سال دیگه بچه دارید اگه متولد پاییز یا تابستونید یا تو اسم همسرتون الف یا میم وجود داره

عزیزم بنظرت با م اشتی داریم؟ 

یا برمیگردیم بهم؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

عزیزم بین منو مهران دیگه چیا حس می‌کنی ؟راجب ازدواجم کِی هست با کی؟

با مهران نیس تا چهار سال دیگه اشنایی دارید و ازدواج

عزیزم بنظرت با م اشتی داریم؟ یا برمیگردیم بهم؟

من از منم لطفاجواب بدی

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

مممنونم. چ رتبه ای براش حس میکنی؟ در منطقه۲. یا رتبه کشوری . فرقی نداره.

عزیزم اینو نمیشه گفت چون یه موضوع متغیر و غیرقابل پیش بینیه حتی اگه داخل قدرتمند ترین هوش مصنوعیام بزنید یا پیش بهترین پیش گوهام برید دقیقا نمیتونن بهتون بگن چون یه عدد و رقم وابسته به دیگرانه نه خوده شما

اگه متولد زمستونید 20 یا 19 سالتونهو طیف آبی یا بنفش تو لباساتون دارید هر لباسی زیر و ...بله قبول می ...

درست بودن همشون عزیزم

رتبمو میتونی حس کنی عزیزم؟ فرصت ترمیم میدن؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
برگشت دارید تا یک ماه یا یک هفته دیگه

مرسی گل من