2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 980 پست
هی میخوام برم نمیزارین:) ی سریاتون خیلی مهربونین تو خصوصی خصوصا😂🙏ی WWC مون بشه بیام😂😂😂😂مغزم هن ...

خسته نباشی عزیزم🐣🐣😎😍

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

ممنون عزیزم برا سرگرمی گفتی یا واقعا چیزی حس داری؟

نه عزیزم ممکنه اعتقاد نداشته باشین من جدیدم ایشالا وختی فرصت کنم راجبش مفصل تاپیک میزنم دارم درس میخونم فعلا

اما هروخ جنسیتش مشخص شد حتی اگه اشتباهم بود بیاین بگین:)

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم لطفا جواب این سوال منم میدی

بله حس میکنم فقط
منتظر بمونین
سخ نگیرین به خودتون
دلتون اروم نشد خودتون قدم وردارین
ادم خوبیه حس میکنم پشیمون نشین
حدقل مشخض شدن تکلیف داره

گلم میشه خصوصی چک کنی ببخش که همش سوال میپرسم

چشم عزیزم تا حد توانم واقعا دارم جواب میدم خیلیا میدونم از ظهر یا حتی صب پرسیدن هنوز جواب نگرفتن شرمنده ام تمام توانمو دارم میزارم 

نه عزیزم ممکنه اعتقاد نداشته باشین من جدیدم ایشالا وختی فرصت کنم راجبش مفصل تاپیک میزنم دارم درس میخ ...

شوهرم دوستم داره؟ آخه همش قهره دنبال مادرشه 

کی بچه دار میشم ؟ پسر یا دختر؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نه عزیزم ممکنه اعتقاد نداشته باشین من جدیدم ایشالا وختی فرصت کنم راجبش مفصل تاپیک میزنم دارم درس میخ ...

انشالله که درست گفته باشید و پسر باشه چشم حتما میام بهت میگم

سلام میشه جواب منم بدین لطفا

محمود بهم چ حسی داره؟

بهم پیام میده یا دیگه هیچوقت پیام نمیده؟

چشم عزیزم تا حد توانم واقعا دارم جواب میدم خیلیا میدونم از ظهر یا حتی صب پرسیدن هنوز جواب نگرفتن شرم ...

اسی جون برا منم میشه بگی

اون رشته که میخوام قبول میشم؟؟

چند سال دیگ ازدواج میکنم؟

چشم عزیزم تا حد توانم واقعا دارم جواب میدم خیلیا میدونم از ظهر یا حتی صب پرسیدن هنوز جواب نگرفتن شرم ...

کی ازدواج میکنم چه مدلیهادمه؟؟

خدایا یه کاری کنم درست شم  قبل از بد شدن همه چی منو ببر من خدایا  دعام کنید یه صلوات بفرستید مرسی