2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1392 پست

عزیزم ۱سوالی دارم

من ازچندتا حس۶پرسیدم وچیزایی رو گفتن که درست بود اما دربارخ تایم پرسیدم ازشون،هیچکدوم از زمان ها اتفاق نیوفتادن برام

چیگار کنم توی تایمی که میگن انفاق بیوفته؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوباره میگم تمام سوالاتتون فردا جواباشون تموم میشه صرفا سوالت کم انرژی رو رندوم جواب میدم چون انرژیم کمه و سوالاتی که جوابای طولانی دارن یا انرژی زیاد خواستنو لیست کردم بخاطر خودتون صب جواب میدم و از درکتون باز ممنونم🙂🙏

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

عزیزم ۱سوالی دارممن ازچندتا حس۶پرسیدم وچیزایی رو گفتن که درست بود اما دربارخ تایم پرسیدم ازشون،هیچکد ...

چیزایی که من راجبتون گفتم درست بوده تاحالا
اگر بله این سوالتونو دوباره کپی پیست کنید اینجا دارم به ترتیب میام فردا با انرژی بیشتر جوابتونو میدم اگرم سوال امتحانی نپرسیدید بپرسید فردا بعد از درست بودنش راجبتون میگم الان چیزی که حس میکنم گارده نمیدونم حالا راجب ی مسئله گارد میگیرید ولی فردا باز جواب میدم ببخشید

عزیزم بگو لطفا این اقایی که تو ذهنمه باهاش ازدواج میکنم یا نه؟کلا کی ازدواج میکنم؟شغلش چیه؟ویژگی هاش ...

خیر
و بیخیالش شین حسه بدی دارم راجبش شغلش آزاده چشم و ابرو مشکی کمی ام مغروره اگه اشتباهه حسم درست کار نمیکنه هرچند که یکم زیادی حسم بده راجب شخص مورد نظرتون😶

خیر و بیخیالش شین حسه بدی دارم راجبش شغلش آزاده چشم و ابرو مشکی کمی ام مغروره اگه اشتباهه حسم درست ک ...

باورم نمیشه درست گفتییی

عزیزممم لطفا بگو

کی ازدواج میکنم کلا؟ ویژگی هاش چیه(ظاهری،اخلاقی)؟ شغلش چیه؟

چیزایی که من راجبتون گفتم درست بوده تاحالااگر بله این سوالتونو دوباره کپی پیست کنید اینجا دارم به تر ...

نه عزیزم چیزی درباره من نگفتی

چیزایی که من راجبتون گفتم درست بوده تاحالااگر بله این سوالتونو دوباره کپی پیست کنید اینجا دارم به تر ...

همین امشب توی این تاپیک سوالم رو پرسیدم

خیر و بیخیالش شین حسه بدی دارم راجبش شغلش آزاده چشم و ابرو مشکی کمی ام مغروره اگه اشتباهه حسم درست ک ...

عزیزم درباره ی اقای میم،چه حسی میگیری؟

عزیز دلم من خیلی نیاز دارم جواب سوالمو بدین 

حستون میگه حس رضا به یکتا و مهدیه چیه ؟

عزیزم درباره ی اقای میم،چه حسی میگیری؟

راجب اقای میم حسم رو بهتون نگفتم ؟ اگر گفتم اولی ملاکه اگه خیر حسم خوبه  الان تصمیمشون ازدواج نیست اما در صورتی که رابطه تون ادامه پیدا کنه و شما اونموقع راضی باشید ازدواج میبینم

راجب اقای میم حسم رو بهتون نگفتم ؟ اگر گفتم اولی ملاکه اگه خیر حسم خوبه الان تصمیمشون ازدواج نیست ا ...

عزیزم چیزی درباره من نگفتین

واینکه من بااقای میم رابطه ای ندارم

عزیزم چیزی درباره من نگفتینواینکه من بااقای میم رابطه ای ندارم

عزیزم یادمه گفتم تا دو وعده پیام میده بهتون و رابطه ندارید بله برا همین قصدش ازدواج نیس اگر رابطتون که قراره شکل بگیره ادامه پیدا کنه تا 4 وعده دور ازدواج میکنید