2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3035 بازدید | 577 پست
عزیزم خیلی شلوغ شده و سعی کردم به همه ج بدم اگه تا الان ندادم دوباره بپرسید

ازت ممنونم گلم ک جواب دادی برات حمد میخونم برسی ب حاجتت ان شاءالله بنظرت بهم میرسیم ؟؟ باهم ازدواج داریم.؟؟

و اینکه برای برگشتش ی بار گفتی ۴ وعده ی بار ۷ وعده 

کدومش درستترع گلم ؟؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم منو چجور آدمی میبینه؟ و اینکه به خواسته اش میرسه ؟؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍

خیلی زشته ۶ بار پرسیدم جواب ندادین ‌بای

عزیزم فکر میکنم جواب دادم خیلی عذر میخوام خیلی خیلی شلوغم و به ترتیب میام برا همین دیر میشه ببخشید بازم

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

عزیزم جواب منم بدین بی زحمت ولطفا

ازدواجم بامهرداد انجام میشه؟اگه اره خودش پاپیش میذاره یااجبارخونوادشه؟خونوادم چطوری راضی میشن وچن وعده دیگه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزم فکر میکنم جواب دادم خیلی عذر میخوام خیلی خیلی شلوغم و به ترتیب میام برا همین دیر میشه ببخشید ب ...

ماه تولد یا اول اسمم

برگشت داریم

حسش چیه

مپو چرا فقط لایک کردی🥲

بگو دیگه

ازت ممنونم گلم ک جواب دادی برات حمد میخونم برسی ب حاجتت ان شاءالله بنظرت بهم میرسیم ؟؟ باهم ازدواج د ...

عزیزم اگه دوبار سوال پرسدید این اتفاق افتاده تایپک جدیمو بخونید توضیح دادم حس ششم اولین صدا هست اولین جوابمو در نظر بگیرید

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)