2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 641 پست
کی ازدواج میکنم ؟!اول اسمش یا مشخصاتش

عزیزم دوستت داره در حال حاضر چشم و ابرو متوسط نه مشکی نه بلوند اول اسم م یا س
تا 3 وعده دور

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اموزش ابتدایی عزیزممشخصات چشم و ابرو مشکی هستنباهاتون اختلاف سنی دارن ولی نه زیاد بین 1 و 3 حس میکنم ...

کی پیشنهاد میده بهم ؟ سنتی پیش میره یا دوستی ؟

از چاقی لاغریش و قدش میگی؟ سبک لباس پوشیدنش چطوره؟

خونه و ماشین داره ؟

عزیزم دوستت داره در حال حاضر چشم و ابرو متوسط نه مشکی نه بلوند اول اسم م یا س تا 3 وعده دور

عزمزم  میشه  جواب  من روهم  بدی  من  کی  ازدواج  میکنم؟ غریبه  یا  اشنا؟

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزم دوستت داره در حال حاضر چشم و ابرو متوسط نه مشکی نه بلوند اول اسم م یا س تا 3 وعده دور

عزیزم من اولین کامنت بودم مشخصاتمو درست حدس زدی میشه بگی عشقم برمیگرده یا نه ؟؟؟؟باهم ازدواج داریم ؟؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

سلام عزیزم لطفا اگه میشه جواب منم بدهمتولد چه ماهی هستم؟و اینکه آیا تا قبل از عید مریضی ای که درگیرم ...

عزیزم متولد تیر یا آبانکامل خوب نمیشید اما بهتر میشین تا قبل عید و درمان رو ادامه میدید
خیر
2 وعده دور

اموزش ابتدایی عزیزممشخصات چشم و ابرو مشکی هستنباهاتون اختلاف سنی دارن ولی نه زیاد بین 1 و 3 حس میکنم ...

چیزی راجب حروف اسمش حس میکنی ؟ یا تعداد خواهر برادراش ؟یا ماه تولدش ؟ رنگ پوستشم میگی لطفا؟ یا مثلا اگه ماشین داره رنگش ؟

میشه هرچیز دیگه ای راجب خودم یا همسر ایندم حس میکنی بگی لطفا ؟ ممنونم گلم ❤️

@for_me   سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه ؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

دوست داره و نگرانی الان بی مورده خودتم تهه دلت میدونی میاد اما زمان میبره بهتره توعم کاری که میتونی ...

مرسی لطف کردی❤️

خب نمیدونم چیکار باید انجام بدم براش...🥲

ایشون الان ترم بالاییمه و من از دوره کنکورم میشناسمشون و مشاورم بودن ...

الان که رفتم دانشگاه باهاش ارتباطی نگرفتم برا جزوه و اینا و الان یهو نمیتونم بهش پیام بدم...

نمیدونم چیکار کنم 🫠

خدا هست ...
عزیزم فکر کنم کاربری منو میشناسی،له‌ نظر شما کرمان میرم؟ برام خوبه اونجا؟پدرم کی خونه میخره تا بریم ...

خیر عزیزم من تازه اومدم نی نی سایت
خوشحال میشم بگید کودوم قسمتش درست بوده
ممنونم

3 وعده دور 3 سال

مرسی  عریزم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم