2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 7982 بازدید | 1296 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت آینده شغلی من چی میشه؟

آینده تون مربوط به تحصیلتونه بیشتر حس پزشکی بیمارستانی یا یه زیرشاخه از پزشکی رو حس میکنم براتون و درامدتونم راضیتون میکنه

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

چه شهری میارم؟

عزیزم حس میکنم از شهر خودت دوره زیاد خوابگاهی میشی

اما راجب نتجیه کنور نمیشه گفت چون وابسته یه شما نیست فقط و بحث چندین هزار نفره✨ برای چند نفر دیگم توضیح دادم🙏

ازمنو نگفتی عزیزم

اگه هنوز نگفتم مونده تو برگه های قبلی سوالتو ریپلای کنید یا دوباره بپرسید یا خصوصی بدید

سلام من چندبار پرسیدم جواب نمیدید چرا 🥺کی عقد میکنم؟ چه جور آدمیه؟ سنتی یا دوستی ازدواجم؟ امیر ب ...

عذر میخوام
اگه تو اسمتون م یا الف دارید ازدواجتون با اشنایی صورت میگیره تا دوسال اینده مزدوج هستین فرد خوش برو رو و خوش اخلاقیه اندام و قد متوسط داره و امیر بهتون حسه جدی نداره 

شوهرم منو طلاق میده یا نه؟مهریه مم دادهنظرت راجع بهش چیه کلا؟

حس خوبی نمیگیرم بچه دارید؟ طلاق بگیرید بچتون اگه پسره راحت کنار میاد بله طلاق میده

@_دختر_پاییزی_ سلام گلم دیدم شما حستون قوی بود میشه منو بگین کی آشتی میکنم با همسرم؟؟

تا سه روز یا سه هفته

منتظر یه چیزی هستی که بیشتر از انتظارت طول کشیدهشوخ طبعی و مهربانمتولد زمستان یا بهار ایداگه اینا در ...

سلام قلبم  

اره اره دقیقاااااااا درسته 

میشه بگی به من حسی داره یا نه؟ از من خوشش میاد؟؟؟ بهم پیشنهاد میده؟؟؟؟؟ باباش و خودش منو چه جور دختری میدونن، ازت خواهش میکنم بگو😞

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۶ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم و ۲۰ خرداد روز تولدمه😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم، عاشق معلمی ام✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم فقط بگم دیدی زهرا دیدی شد دیدی خدا صداتو شنید و فقط بگم خدایا شکررررتتتت💚😃🌱 ومیدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

@_دختر_پاییزی_ سلام گلم دیدم شما حستون قوی بود میشه منو بگین کی آشتی میکنم با همسرم؟؟

عذرمیخوام ظاهرا با من نبودید🙏