2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12594 بازدید | 1799 پست

ترو خدا جواب منو بده

من امسال خیلی دارم تلاش میکنم بنظرت قبول میشم؟

کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله

حس علی هم دانشگاهی ام نسبت بهم چیه؟❤️🥺

با مادرش راجع به من حرف زده تا حالا؟

ازدواج داریم ؟کی میاد جلو

حسش راجع به مامانم چیه عکسش رو دید ؟

مرسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌸میشه الان خلاصه هر چی حس می کنی بگی🥺🥺🥺🥺

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
دعای همه گیراست و گیرنده اش خداست از خدا نا امید شدن فرقی با مرگ نداره زندگی کنید پس و خیلی ممنونم:) ...

عزیزم امکان داره برات فردا صبح یکم از آدمی که میگی در آینده عاشقت میشه و همکارته  ویژگی های بیشتری بگی؟مثلا یکم از ظاهرش یا اینکه وضعش خوبه؟منم عاشقش میشم؟پدرم مخالفت نمیکنه؟ دیگه به خدا هیچ سوالی ندارم    

عزیزم امکان داره برات فردا صبح یکم از آدمی که میگی در آینده عاشقت میشه و همکارته ویژگی های بیشتری ب ...

بله عاشقانس ازدواجتون

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

[QUOTE=365069037]سلام عزیزم شما متولد اوایل بهاری راجب ماهت نتونستم دقیق ولی اگه بهار باشی حس میکنم اوایلشی فروردین ی ...[/QUOTEمیشه برا منو بگی دارم باگریه مینویسم 

شوهرم بدون هیچی دلیلی فحش بارونم کرد آوردم گذاشتم خونه بابام توروخدا بگو آخر زندگیمون چی میشه طلاق بگیرم بهتره یا نگیرم؟

[QUOTE=365069037]سلام عزیزم شما متولد اوایل بهاری راجب ماهت نتونستم دقیق ولی اگه بهار باشی حس میکنم ...

طلاق بگیر
خصوصی بده حرف بزنیم صبح

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)