2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 11653 بازدید | 1640 پست
تا 4 وعده دورتو فصل پاییز بچتون دنیا میاد دختره و دوسال بعده ازدواجتون خواهرتون بعد از تابستون امسال ...

عزیزم میشه برای منم جواب بدی شوهرم دوسم داره یا سروگوشش میجنبه؟ اون کاری که تو ذهنمه شوهرم کرده یا نکرده؟ جنسیت بچه خواهرم چیه

@for_me‍

بله حس داره و تمایل نشون داده یا میده کلا حس خوبی دارم و اینکه گند نزنین خواهشا بخونین قبولید قطعا اینجوری نیس که بخونید ولی نتونین 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میشه برای منم جواب بدی شوهرم دوسم داره یا سروگوشش میجنبه؟ اون کاری که تو ذهنمه شوهرم کرده یا ن ...

خصوصی جوابتونو دادم پرسیده بودید

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بله حس داره و تمایل نشون داده یا میده کلا حس خوبی دارم و اینکه گند نزنین خواهشا بخونین قبولید قطعا ا ...

خانم منو بگو 

من ازدواج میکنم؟با کی؟کی؟تا حالا دیدمش؟کجا آشنا میشیم؟دوست خواهیم داشت هم رو؟

رنگ چشم روشن عسلی یا سبز به یادتونهتا 2 وعده دور

۲ وعده دور ینی دو سال؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
سلام عزیزم شما متولد اوایل بهاری راجب ماهت نتونستم دقیق ولی اگه بهار باشی حس میکنم اوایلشی فروردین ی ...

منو بگو

لطفا

ازدواج میکنم؟ با کی؟ کی ؟چه شکلی باهم ازدواج میکنیم؟

دوست خواهیم داشت همو؟ازدواج عاشقانه خواهد بود؟

عزیزم دوباره دیگه براتون امتحان میکنمالان ببینیدداخل لباساتون رنگ روشن یا شاد دارید؟چشماتون یا رنگه ...

رنگ لباسم. آره تیشرتم سفیده

نه اجزای‌صورتم روشن نیستن

مجردم

آره یکی از این دوتا رو هم دارم

میشه ماه تولدمو هم حدس بزنی؟😍

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉