2777
2789
عنوان

کاربر فیکی که ادعای پزشکی و چندین مدرک دکترا میکنه و مرتکب جرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 125 پست
بابا یارو دکتر نیس اونو برا مسخره زده قطعا خیلیا ندیدی زدن دکترای احساسات و این چرت و پرتا؟😑

اینم عمه من جهت شوخی نوشته؟؟؟ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

اونایی که دفاع میکنن کاربری خودشه😂

همه چی ممکنه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم عمه من جهت شوخی نوشته؟؟؟

خب از اول همینو بذار دیگهههه اومدی بی پولیاشو گذاشتی 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
خب از اول همینو بذار دیگهههه اومدی بی پولیاشو گذاشتی

همینو هم گذاشتم همون اول شما ندیدی

خب عزیز من الکی ازش دفاع نکن حتما چیزی ازش دیدن که واسش تاپیک زدن

خب من نگفتم خوبه که اصلا نمیدونم گفتم اسکرین بذارن ک گفتم دکتره ک اسی تازه الان گذاشت😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
همینو هم گذاشتم همون اول شما ندیدی

ببین اخه از اول همین یه دونرو باید میذاشتی با یه پولی 

خیلی زیاد بی پولیو گذاشتی زیاد شد

خب من نگفتم خوبه که اصلا نمیدونم گفتم اسکرین بذارن ک گفتم دکتره ک اسی تازه الان گذاشت😂

الان نذاشتم شما کامل نخونده دفاع کردی

عزیزم معذرت میخوام ازت ناراحت شدی جوابم رو نده شما از اول نابینا بودید؟ اگه بله تصوری از رنگ ها داری ...

نه اتفاقا از رنگها هیچ تصوری ندارم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ببین اخه از اول همین یه دونرو باید میذاشتی با یه پولی خیلی زیاد بی پولیو گذاشتی زیاد شد

چون خواستم همه بدونن پرشکمون چقدر لاکچریه

چون خواستم همه بدونن پرشکمون چقدر لاکچریه

اول دهه نودیو باید میذاشتی گذاشتی وسطا گم شده خانم دکترمون😂

سلام

🟡 دیروز تعلیق ۷ روزه شدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نه اتفاقا از رنگها هیچ تصوری ندارم.

انشالله یه روز تاپیک بزنی که چشمانت میبینه ♥️بنظرم حتما برو سمت عمل یا درمان شاید این حین خیری پیدا شد زهرا جان 

سلام🟡 دیروز تعلیق ۷ روزه شدن.

اخه تعلیق ۷ روزه به دردی نمیخوره 

ایشون باید دائم بشن که ملتو خر فرض نکنن 

اخه تعلیق ۷ روزه به دردی نمیخوره ایشون باید دائم بشن که ملتو خر فرض نکنن

بعد ۷ روز میاد طبابت میکنه😂