2777
2789
عنوان

برقاتون از کِی میره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 92 پست
شب که بدتره 🙁مدارس هم به بهونه سذمای هوا میبندن که تومصرف گاز صرفه جویی بشه

رحم ندارن نامردا اخه صبح و ظهر و عصر چشه که شب قط میکنن اونم امشب مثلا یلداس تف تف تف تف

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به ما برنامه هفتگی میدن😒

خاک توسرشون🤣🤣🤣🤣

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

مال ما هرروز

۱:۳۰ تا ۳

الان ۱۰ دقیقه ست برق رفته

کلافه شدیم دیگه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ما یا ۲ تا ۴. یا ۴تا ۶. ۴تا ۶ افتضاحه. توتاریکی‌ . هوا از ۵ظُلَمات و تاریک میشه. هوا هم‌یخخخخ.هر ر ...

حداقل پارسال تابستون میرفت الان اوضاع خیطه

Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

کدوم شهری؟ چرا ما هر روزیم

از شهرستانهای همدانم 

والا منطقه بندی کردن 

مال ما هفته ایی یک روز میره اونم یکساعت

تعجب میکنم اینجا هروز برقاتون قژه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
از شهرستانهای همدانم والا منطقه بندی کردن مال ما هفته ایی یک روز میره اونم یکساعتتعجب میکنم اینجا هر ...

خوش بحالتون😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎