2777
2789
عنوان

تا اینجای کار چی درست کردین برا شب یلدا من که فقط نهارپختم خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 48 پست

قراره اگه برق نرفت کیک بپزم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوش به حالت

😂😂😂اره بابا گلی هم هله هوله جمع کردم اوردم 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

اگه خدا بخواد یه ژله انار درست کردم با شیر داخلشم انار دون کردم ریختم ببینم چی ازش در میاد😂😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

هیچی اعصاب خوردی هم دارم خانواده پدرم بدجنس بازی در آوردن از دیروز خودشونو دعوت کردن سر ظهر ب ما زنگ زدن ما هم شب خونه اون یکی مادربزرگم دعوتیم 

بابامم ناراحت شده چرا به عنوان پسر بزرگ تر نباید من و زودتر خبر میکردن ک ب این ور قول ندیم 

از طرفیم خانواده بابام پرجمعیت ترم بیشتر خوش میگذره خانواده مامانم هیچ نوه ای نیست یکی دانشگاس یکی واسه کنکور میخونه نمیاد 

خیلی ناراحتم

همه چی خریدم.کیک،بادکنک،اجیل،میوه،شکلات،پشمک،هندونه،کدو،لبو.اما یه ساعت پیش با شوهرم دعوامون شد،شاید ...

نه بابا کنسل نکن امشب گذشت کنید آشتی کنید حیفه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
همه چی خریدم.کیک،بادکنک،اجیل،میوه،شکلات،پشمک،هندونه،کدو،لبو.اما یه ساعت پیش با شوهرم دعوامون شد،شاید ...

نه بابا 

برو ماچش کن تموم شه بره

بهونه نده دستش که کادوی روز زن رو نپیچونه🤣🤣

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

دیروز ژله ها مو درست کردم 

امروز میوه و آجیل تزیین کردم میز رو چیدم از الان 

شوهرم با بچه ها رفتن برام درخت کاج بخرن 

کیک هم از بیرون می‌خریم 

شام هم اکبر جوجه میپزم 

دخترم دنیامه